n gageyi sonunda çalıştırdım yuppppii :D
ali_800 Üye Konu Sahibi n gageyi sonunda çalıştırdım yuppppii :D n gageyi sonunda çalıştırdım yuppppii
-zombi- Üye s60v3 tel modelleri için - - - Eklendi - - - ali_800' Alıntı: Tıkla Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yüklemeye girdim karşıma gelen sürùyle soruya devam dedim biraz yükledi sonra yüklenemiyor hatası aldim?
s60v3 tel modelleri için - - - Eklendi - - - ali_800' Alıntı: Tıkla Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yüklemeye girdim karşıma gelen sürùyle soruya devam dedim biraz yükledi sonra yüklenemiyor hatası aldim?
akbaşveysel Üye delimotor' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burdan oyunları indirebilirsin Genişletmek için tıkla ... teşekkürler nasıl yapcaz oyunları indirdigimiz şekilde n gage klasörüne atmamız yeterli oluyormu
delimotor' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burdan oyunları indirebilirsin Genişletmek için tıkla ... teşekkürler nasıl yapcaz oyunları indirdigimiz şekilde n gage klasörüne atmamız yeterli oluyormu
piccolo_master Üye n96 ya oluyor mu ki yaa bi sürü demedim hiç biri olmadı..fp2 için yok sanırım yine