Arkadaşlar bilgili olanlar lütfen acil yardim!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahassur

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bilgili olanlar lütfen acil yardim!
Arkadaşlar ben nokia n79 kullaniyorum 4 yil i geçti bu telefonu kullaniyorum çok beğeniyorum ve çok memnundum özelliklerinden fakat son zamanlarda son 1 ayda beni cileden çikardi arkadaşlar çok fazla hata veriyo ve randiman bozulmasi var web browser ve müzik çalar başta olmak üzere bir çok dahili ve harici uygulamarda hatalarla dolu mesala bir örnek vereyim joikuspot die bir veri aktarimi program kullaniyorum arkadaşlar bu program başlarda gayet normal çalişiyordu fakat son zamanlarda görevini adam gibi yapmiyo diyorum ya randiman tutmuyo ben hard format atmayida denedim fakat çok garip birşey oldu normalde hard format ta bütün hafizayi boşaltmasi gerekiyorken bu sadece ayarlari sifirliyo ve hafizaya karişmiyo kisacasi arkadaşlar bilen var ise bi yardimci olsun lütfen versiyon yükseltme mi dersin yüklü versiyonu sifirlayip yenileme mi dersin ya arkadaşlar ne bilim resmen mağdurum ya bi yardim ederseniz çok sevinirim...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
flash at. Hem çok zevkli canın da sıkılmaz :)

bountykiller

bountykiller

Üye
önce soft format at . Arka arkaya 3 kere at . Sonra sıfırlanmazsa arka arkaya 2 kere hard format at. Yine sıfırlanmazsa üst üste 2 kere explore kur ve private dosyasını aç. İçindekileri bodoslama sil. Çoğu hata vercek. Hata verenleri atla. Bi dosya var onu silince telfon otomatk olarak kendine format atıyor. O dosyayı silmen lazım. Ama onu bulmak zor. Onunla uğraşmıyım diyorsanda direk sürüm tekrar yükle...

tahassur

Üye
    Konu Sahibi
önce soft format at . Arka arkaya 3 kere at . Sonra sıfırlanmazsa arka arkaya 2 kere hard format at. Yine sıfırlanmazsa üst üste 2 kere explore kur ve private dosyasını aç. İçindekileri bodoslama sil. Çoğu hata vercek. Hata verenleri atla. Bi dosya var onu silince telfon otomatk olarak kendine format atıyor. O dosyayı silmen lazım. Ama onu bulmak zor. Onunla uğraşmıyım diyorsanda direk sürüm tekrar yükle...

sürüm u nasıl tekrar yükleye bilirim arkadaşım?

O-Xan

O-Xan

Üye
Flash attır, fabrika çıkışı gibi olsun telefon.

bountykiller

bountykiller

Üye
arkadaş bunlar ne saçma olaylar yok arka arka ya 3 soft format sonra flash filan çok saçma

telefon versiyonunda sorun olduğu zaman yeniden yüklemekle uğraşmamak için yapılan en sade yoldur. Bilmiyorsan konuşupta eşeleme.

- - - Eklendi - - -

sürüm u nasıl tekrar yükleye bilirim arkadaşım?

cep telfonu genelde üst konu olan '' Nokia Telefonlara Versiyon Atma Ve Türkçe Dil
Yükleme '' konusu yardımı ile flash atabilirsin yada Nokia Software Update ilen tekrar yükleme seçeneğine tıklayarak tekrar yükleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt