nokia hisseleri ateşlendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
nokia hisseleri ateşlendi

son zamanlarda surekli acikladigi bilancolarindaki zararlar ve hisse fiyatlarindaki duşuşleri haberlere konu olan nokia'dan bir de iyi haber geldi. Son on gunluk verilere gore hisse senedi degeri hizli bir yukselişe gecen nokia bu haberle biraz toparlanmişa benziyor.
Gectigimiz gunlerde 1.63$ la son 15yilin en duşuk degerini goren nokia hisseleri on gunluk tirmanişin ardindan bugunu 2.36$dan kapatti.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

bountykiller

bountykiller

Üye
hayırlısı olsun. Bu haber '' Batacak batacak diyenlere gelsin''
haber için teşekkürler.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Aferim nokia:D

serinaga

serinaga

Üye
Toparlasın toparlasın da sektör biraz canlansın, birkaç firma tekeline kalmasın, rekabet oluşsun ki biz kullanıcılar da bu rekabet ortamından faydalanıp ucuz telefon alalım ...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia batacak Ali abi :ehe :d:

doctorrr

doctorrr

Üye
nokia yı ben adam ettim (h)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yok ben ettim elop'a akıllı ol dedim :ehe

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hayırlı olsun diyelim o halde kardeşim :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Yapacağım Ertuğrul kardeşim :) Kutudan çıkış videosu da yapacaktım da işe gideceğim için o pek mümkün olmayabilir ama inceleme videosu yapacağım inşallah

- - - Eklendi - - -

Sadece beyazı var ben kullanamam ki beyazını :bilmm

sağlık olsun Paşa :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

sağlık olsun Paşa :)

Aynen Paşa 701 in 6.7 gb lık hafızasında 2.1 gb boş yeri mevcut olan biri için 16 gb yeter sanırım :) Gerçi N9 u biraz değişik amaçlarla da kullanacağım ve nitdroidde kurmayı düşünüyorum çok sıkıntı olursa Otg+8 gb flash disk ikilisiyle sıkıntıyı çözeriz artık :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Aynen Paşa 701 in 6.7 gb lık hafızasında 2.1 gb boş yeri mevcut olan biri için 16 gb yeter sanırım :) Gerçi N9 u biraz değişik amaçlarla da kullanacağım ve nitdroidde kurmayı düşünüyorum çok sıkıntı olursa Otg+8 gb flash disk ikilisiyle sıkıntıyı çözeriz artık :ehe

:aha: 701'i ne yapıyorsun? Satacak mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...