2. hat alicam ayriyetten telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moniacful

Üye
    Konu Sahibi
2. hat alicam ayriyetten telefon
600tl sinirim var sosyal aglar iyi calissin instagram gazeteler filan olsun gio,ace ve 603 arasinda kalmistim 603u direk eledim biraz inceleyince. Ace veya gio alicam o fiyata farkli telefon var mi acaba butce arttiramam 2.el hic alamam s2 var zaten. Onerisi olan var mi?

- - - Eklendi - - -

Up up

- - - Eklendi - - -

Updullah

furkan176

furkan176

Üye
bende gioyuda ele iyi telefon değil ve bütçen 600 ken sana önerim alcatel ot 995

moniacful

Üye
    Konu Sahibi
Vay vay alcatele bak sen servisi filan var mi ?

furkan176

furkan176

Üye
Var tabi olmaz olurmu teknosada indirimde 599 tl yanındada 4gb sd kart var:D f/p ürünü bu fiyata en uygun telefon bnce

moniacful

Üye
    Konu Sahibi
Ace yada onu alicam artik ozellikleri pek onemli degil gerci tipine gore almayi dusunuyom

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
t20 yada xperia x8 al

furkan176

furkan176

Üye
bana kalırsa tipide hoş yani bn çok sevdim ama herkezin görüşü ayrı yine de sana kalmış

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Htc wildfire s'e bi bak derim :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ace al benim bi arkadaşda var fena değil her zaman ki samsung malı plastik kasa dayanıksız malzeme idare eder seni yani

moniacful

Üye
    Konu Sahibi
ace al benim bi arkadaşda var fena değil her zaman ki samsung malı plastik kasa dayanıksız malzeme idare eder seni yani
o sorun değil s2de de kap var. onada kap alıcam metal bile olsa. instagramı destekler demi

- - - Eklendi - - -

5830 mu 5830 i mi ? hangisi daha hızlı çalışır 5830da 3d oyun iyiymiş ama ben oyun oynamıycam 5830i kullanan var mı?

- - - Eklendi - - -

tamam karara vardım 5830i hala güncelleme alıyo androidforumunda baktım instagram armv6 ya varmış. Akşama yada yarın alıcam

- - - Eklendi - - -

aldım beyler telefonu fotoğraf filan çekip atarım kamerasını filan bi deneyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt