Tumbly

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Tumbly
orjinal text: Tumblr client for Symbian touch devices,
Post text, photo, links, chats, audio and video to your tumblr blog. Easily view your dashboard page optimized for mobile screen. Like, Reblog, Edit & Delete blog posts.

google çeviri: Symbian dokunmatik cihazlar için Tumblr istemci,
Mesaj metin, fotoğraf, bağlantılar, sohbetler, sizin tumblr blogunuza ses ve video. Kolayca mobil ekran için optimize edilmiş pano sayfasını görüntülemek. Blog yazılarına düzenleme ve silme, Reblog, gibi.

Not: Yükleme sırasında telefon yazılımınız için büyük bir güncellemeyi bir seferliğine indirmeniz istenebilir.

ovi store link:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: By-HaCk ve Tuba

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
tempestshine

tempestshine

Üye
:tşk:

ordoseclorum

Üye
benim sorunum yazdığım şeyler türkçe karakter sorunu oluşuyor türkçe karakterler soru işareti olarak çıkıyor telefonum c7 bilgisi olan var mi acaba

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
benim sorunum yazdığım şeyler türkçe karakter sorunu oluşuyor türkçe karakterler soru işareti olarak çıkıyor telefonum c7 bilgisi olan var mi acaba

dostum programı istek üzerine paylaştım yani kullanmadım onun için bilemiyorum ama belki font değişikliği yaptıysan ondan kaynaklanıyor olabilir yada desteklemiyor olabilir türkçe karakterleri yani genel bir sorun olabilir

nıcolahı

Üye
acaba internet üzerinden yabancı ülkeler de ki kişiler ile konuşmaya yarayan bir program varmı androidde viper diye bir program mevcut symbianda bulamadım bilginiz varmı bu konu hakkında

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
acaba internet üzerinden yabancı ülkeler de ki kişiler ile konuşmaya yarayan bir program varmı androidde viper diye bir program mevcut symbianda bulamadım bilginiz varmı bu konu hakkında

yazılım destek bölümüne bir konu açıp cevap bulabilirsin soruna dostum

ege_miko

Üye
paylaşım için Teşekkürler. Kurdum ancak login yaparken hata veriyor acaba bi çözümü var mı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için Teşekkürler. Kurdum ancak login yaparken hata veriyor acaba bi çözümü var mı

dostum kullanmadığım için bilmiyorum nasıl çalıştığını bir arkadaşın isteği üzerine açmıştım konuyu

Dimi3

Dimi3

Üye
Tam sonunda buldum diye sevinirken aynı hatayı bende de verdi..

tempestshine

tempestshine

Üye
mağazadanda silinmiş.uygulama bozuk

benighted

benighted

Üye
bumblr var onu kullanın

emre.koc

emre.koc

Üye
sıkıntı :)