şarjı hızlandırmanın bir yolu yok mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
şarjı hızlandırmanın bir yolu yok mu ?
arkadaşlar hemen hemen bütün androidler 2.5 - 3 saat arası şarj oluyor.benim de öyle.ama sony ericsson kullananlara sordum 1 saat te doluyor diyorlar.voltage control uygulamasını yükledim sadece cpu hızı ayarı yapılabiliyordu.cihazım rootlu şarjı hızlandırmanın bir yolu yok mu ?

Otroligt

Otroligt

Üye
Ben de 1 saatte şarj ediyorum :hmmm

Türe

Türe

Üye
Telefonu rootlayip voltage settins i yukle oradan sarj voltajini artir. Yalniz kernelinin desteklemesi gerekiyor yani mumkunse custom kernel yukle cihaza

Dampierre

Dampierre

Üye
galaxy s2 3 saatten biraz daha uzun surede sarj oluyor ve hizlandirmanin yolu yok. N8 1 saatte doluyordu.

Türe

Türe

Üye
Kernel yuklemen gerekiyor :)

- - - Eklendi - - -

galaxy s2 3 saatten biraz daha uzun surede sarj oluyor ve hizlandirmanin yolu yok. N8 1 saatte doluyordu.

Yok mu :oha: siyah kernelle 1 saatte sarj ediyorum voltaj sayesinde :good:

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
orjinal 2.3.6 sürümde kaç saatte doluyor? acaba aynı mı ?

advancel

advancel

Üye
yaw işlem baya basit adamı ne kerneline sokuyonuz kardeşim gidip telefoncudan 50 yada 100 mAh fazla şarj makinesi alıcaksın zaten piyasada hızlı şarj diye geçiypr

enes122

enes122

Üye
yaw işlem baya basit adamı ne kerneline sokuyonuz kardeşim gidip telefoncudan 50 yada 100 mAh fazla şarj makinesi alıcaksın zaten piyasada hızlı şarj diye geçiypr

İstersen sanayi elektriği veren şarz makinası al telefon kaç mah a ayarlı ise fazlasını almaz.

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
tabletim 1 saatte doluyo.5 wattla.

Türe

Türe

Üye

telefonu yakarsa garanti felan işlemez o zaman cihazı sen tamir edersin artık :ehe

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Telefonumu alalı 1 seneyi geçti ama kaç saatte şarj oluyor bilmiyorum :hmmm
Hep gece şarj ederim telefonumu. Ben uyurken şarj olsun işi ne

15097

15097

Üye
3 saat yine iyiymiş :zzz:

Üst Alt