2012 2. çeyrek: Android düşüşte, iOS yükseliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
2012 2. çeyrek: Android düşüşte, iOS yükseliyor
Her dönem olduğu gibi 2012 2. çeyrek için de akıllı cep telefonu pazarıaraştırmaları geldi. Strategy Analytics tarafından ABD‘de bulunan akıllı telefonlar üzerine yapılan araştırma sonuçlarına göre:Google Android işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonların 2012 2. çeyrekte pazar payı %56.3 olarak belirlendi. Geçtiğimiz sene aynı dönemde%60.6 olarak gerçekleşmişti. Buna göre Android cihazlarda % 4.3 oranında düşüş gözleniyor.Apple‘ın iOS işletim sistemi üzerinde çalışan iPhone akıllı cep telefonu kullanım oranı ise 2012 2. çeyrekte %33.2 olarak gerçekleşti. 2011 2. çeyrekte bu oran%23.2 olmuştu. Apple’ın iOS akıllı telefonu iPhone kullanım oranı geçtiğimiz seneye göre %10 oranında artış göstermiş durumda.

Kaynak:Maxicep

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
Ama yinede android daha yüksek.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ama yinede android daha yüksek.

Ama yinede Apple daha çok kazanıyor.

Android'in daha çok satması normal değil mi ? Bırak Sony,Samsung,LG,HTC'yi adını bilmediğimiz firmaların Apple'dan çok ürünü var.

moniacful

Üye
abd de çoğu android cihaz yasaklı zaten. android doğuda yok satılıyo zaten

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
abd de çoğu android cihaz yasaklı zaten. android doğuda yok satılıyo zaten

Yasaklı olan 15 Android cihaz olsa 500 tanesi yasaksız.Durumu değiştirmiyor bu durum.Doğudan kastın çin, japonya, kore v.s ise bu çok normal çünkü Android üreticilerinin vatanları.

moniacful

Üye

Yasaklı olan 15 Android cihaz olsa 500 tanesi yasaksız.Durumu değiştirmiyor bu durum.Doğudan kastın çin, japonya, kore v.s ise bu çok normal çünkü Android üreticilerinin vatanları.
abd de ios üreticilerinin vatanı dostum

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
abd de ios üreticilerinin vatanı dostum

Üreticileri derken zaten tek üreticisi var.Ayrıca ABD'de devlet tarafından firmalara destek verilmiyor (bkz:Çin).ABD mi çin,japon'ya kore mi ? Ayrıca hadi öyle olsun sonuçta hala IOS daha çok kazanıyor.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
iOS 4-5 cihaz var iken Android sürü ile cihaz var Android'in önde olması kadar doğal bir şey yok.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
doctorrr

doctorrr

Üye
bütün firmalar iphone killer olmaya çalışıyorsa ve onlarca cihaz çıkarıyorlarsa demekki apple birşeyleri doğru yapıyor :hmmm

Türe

Türe

Üye
Gelsin ios :eller:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:aha:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

phasan

phasan

Üye
arkadaslar bence az cıhaz olup ona destek vermesı daha guzel

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Milyonlarca android cihaza karşın apple 3-4 cihazla bu işi götürüyorsa bir tebrik hak etmiştir

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
aynen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt