Barcelona'dan Real Madrid'e yüzyılın çalımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jitou

Jitou

Üye
    Konu Sahibi
Barcelona'dan Real Madrid'e yüzyılın çalımı
ŞOK ŞOK ŞOK !! Modric Barcelona'da

Real Madrid'in kadrosuna katmak için çok uğraştığı özellikle Jose Mourinho'nun ısrarla kadroda görmek istediği Hırvat yıldız Luka Modric Barcelona ile anlaştı.

http://c1207.hizliresim.com/z/t/b1ymm.jpg

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu yüzyılın çalımı olacak kadar büyük bir transfer olmaz. Ayrıca, Beckham transferini hatırlayalım, Barça'nın ne kadar istemesine rağmen Madrid'in aldığı adam. Sonrasında Barça Ronaldinho'yu aldı zaten ..
Daha da eskiye inebiliriz.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yüz yılın çalımı mı? çok güldüm gerçekten :ehe

turker10

turker10

Üye
modriç şuan için dünyanın bölgesindeki en iyi adamıdır bence ama real bırakmaz onu barçaya...

turker10

turker10

Üye

Çok fazla abartmadın mı ? :)
abartmadım ama bunu görmen için real yada barçada olması lazım bu adamın ona çok kalmadı bu sene ikisinden birinde oynar ve vay be bu adam neymiş dersin :oke:

sami41

Üye
barcelonaya gelsın bousqets salağından bıktım, takımı izlerken görünce sıkıldığım iki isimden biri Valdez biri de Bousqets :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
barcelonaya gelsın bousqets salağından bıktım, takımı izlerken görünce sıkıldığım iki isimden biri Valdez biri de Bousqets :D

yapma böyle, mevkileri aynı değil. Biri kanat biri defansif orta saha . :ah

sami41

Üye

yapma böyle, mevkileri aynı değil. Biri kanat biri defansif orta saha . :ah

modric ôn liberodur kanat da nerden çıktı :S buyur bak http://www.transfermarkt.com.tr/tr/luka-modric/profil/spieler_27992.html

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
modric ôn liberodur kanat da nerden çıktı :S buyur bak http://www.transfermarkt.com.tr/tr/luka-modric/profil/spieler_27992.html

yan mevkiler: ön libero :ehe
Bildiğin kanat gibi oynuyor, neyse mevkisi CAM, CM de oynar yazmışlar. O adam koşar çalım atar boş koşu yapar vs, CM oynaması çok saçma.:hmmm

turker10

turker10

Üye

yan mevkiler: ön libero :ehe
Bildiğin kanat gibi oynuyor, neyse mevkisi CAM, CM de oynar yazmışlar. O adam koşar çalım atar boş koşu yapar vs, CM oynaması çok saçma.:hmmm
yok yok tam ön libero oynar ama melo gibi forvettede görürsün defansın göbeğinde top çıkardığınıda görürsün kanattan orta yaptığınıda görürsün bBousqets in yerine barçada harika olur ama ben onu realde izlemek istiyorum ve neymarı da :)
ama inanın bence xavi alonsadan bile iyi bu adam bu sene bu takımların birinde kanıtlar kendini (en iyi olma anlamında) :oke:

sami41

Üye
yok yok tam ön libero oynar ama melo gibi forvettede görürsün defansın göbeğinde top çıkardığınıda görürsün kanattan orta yaptığınıda görürsün bBousqets in yerine barçada harika olur ama ben onu realde izlemek istiyorum ve neymarı da :)
ama inanın bence xavi alonsadan bile iyi bu adam bu sene bu takımların birinde kanıtlar kendini (en iyi olma anlamında) :oke:

xabi alonso mevkisinde dünyanın en iyisi, modric yanından bile gecemez bence, bu kadar abartmayın bu adamı :D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
xabi alonso mevkisinde dünyanın en iyisi, modric yanından bile gecemez bence, bu kadar abartmayın bu adamı :D

:good:

- - - Eklendi - - -

ben sevmiyorum bu adamı, ama belki Madrid'e gelirse severim :D
Neymar :oha: Madrid'e gelsin dediğim tek adam. Ama nerde oynayacak ki :D

turker10

turker10

Üye
arkadaşım sen onu tothenam da izledin xabiyi çok iyi liverpol ve real de izledin bak real yada barçaya gelsin sen o zaman görürsün modriçi.... bu neye benzer messiyi bile alıp villereale versen çok süper bir takım ortaya çıkmaz yani bir adam tek başına kendini gösteremez bunda takımın önemi çok fazladır... chelsea 2 yıldır kendini yırtıyor alabilmek için ama satmadılar modriçi ve sizin tahmin ettiğinizden çok çok daha iyi bir adam...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Modriç abartıldığı kadar bir oyuncu değil kesinlikle . yoksa chelsea ciddi anlamda isteyecek ve alamayacak öyle mi ? :D adamlar kimi isterse alıyorlar . bu iş paraya bakıyor . yoksa tottenham da oynayan bir oyuncuyu chelsea istesin üstüne üstelik o kadar para verecek ve gitmeyecek . hadi canım :ehe

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Modriç abartıldığı kadar bir oyuncu değil kesinlikle . yoksa chelsea ciddi anlamda isteyecek ve alamayacak öyle mi ? :D adamlar kimi isterse alıyorlar . bu iş paraya bakıyor . yoksa tottenham da oynayan bir oyuncuyu chelsea istesin üstüne üstelik o kadar para verecek ve gitmeyecek . hadi canım :ehe

:alkis

ama üç beş yıl Gerrard'a 50 küsür milyon teklif ettiler :hmmm

sami41

Üye

aynen katılıyorum ;) ama yine de iyi bir futbolcu ona lafım yok. Barcelonada oynar bu adam ama realde biraz zor çünkü orda alonso var

turker10

turker10

Üye
elinin altında google amca var az araştırda öyle yaz bariii sana göre herşey para ama adamlar göre öyle değil ve istenen paraya bak alıntı yapıyorum...
''AS gazetesinde yer alan habere göre; Hırvat yıldızın transferi için Chelsea,
PSG ve Real Madrid, Tottenham ile pazarlık halinde. Madrid'in Modric transferi
için 35 milyon euroluk teklifte ısrar ettiği belirtilen haberde, Tottenham
Kulübü Başkanı Daniel Levy'nin 45 milyonda direndiği kaydediliyor.

Ayrıca Chelsea'nin Modric için 40 milyon ile masaya oturduğu, transfer
piyasasının en hareketli takımı PSG'nin ise Hırvat yıldız için 45 milyon euro
vermeye hazır olduğu iddia ediliyor. Ancak Levy'nin yıldız futbolcusunu ezeli
rakipleri Chelsea'ye satmaya sıcak bakmadığı ifade ediliyor.''

bence modriçle ilgili yorum yapacaksanız adamı tanıyın biraz xabiden çok daha yetenekli ve özellikli modriç xabi ona göre çok düz inşallah reale giderde daha yakından karşılaştırabiliriz...

yakup_281

yakup_281

Üye
ancak sabri reyiz i alınca yüyılın çalımı olur başkada olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...