Jitou
Üye
modriç şuan için dünyanın bölgesindeki en iyi adamıdır bence ama real bırakmaz onu barçaya...

abartmadım ama bunu görmen için real yada barçada olması lazım bu adamın ona çok kalmadı bu sene ikisinden birinde oynar ve vay be bu adam neymiş dersin
Çok fazla abartmadın mı ?![]()

barcelonaya gelsın bousqets salağından bıktım, takımı izlerken görünce sıkıldığım iki isimden biri Valdez biri de Bousqets![]()

yapma böyle, mevkileri aynı değil. Biri kanat biri defansif orta saha .![]()
modric ôn liberodur kanat da nerden çıktı :S buyur bak http://www.transfermarkt.com.tr/tr/luka-modric/profil/spieler_27992.html

yok yok tam ön libero oynar ama melo gibi forvettede görürsün defansın göbeğinde top çıkardığınıda görürsün kanattan orta yaptığınıda görürsün bBousqets in yerine barçada harika olur ama ben onu realde izlemek istiyorum ve neymarı da
yan mevkiler: ön libero
Bildiğin kanat gibi oynuyor, neyse mevkisi CAM, CM de oynar yazmışlar. O adam koşar çalım atar boş koşu yapar vs, CM oynaması çok saçma.![]()

yok yok tam ön libero oynar ama melo gibi forvettede görürsün defansın göbeğinde top çıkardığınıda görürsün kanattan orta yaptığınıda görürsün bBousqets in yerine barçada harika olur ama ben onu realde izlemek istiyorum ve neymarı da
ama inanın bence xavi alonsadan bile iyi bu adam bu sene bu takımların birinde kanıtlar kendini (en iyi olma anlamında)![]()

xabi alonso mevkisinde dünyanın en iyisi, modric yanından bile gecemez bence, bu kadar abartmayın bu adamı![]()

ama inanın bence xavi alonsadan bile iyi bu adam bu sene bu takımların birinde kanıtlar kendini (en iyi olma anlamında)![]()

Madrid'e gelsin dediğim tek adam. Ama nerde oynayacak ki 
arkadaşım sen onu tothenam da izledin xabiyi çok iyi liverpol ve real de izledin bak real yada barçaya gelsin sen o zaman görürsün modriçi.... bu neye benzer messiyi bile alıp villereale versen çok süper bir takım ortaya çıkmaz yani bir adam tek başına kendini gösteremez bunda takımın önemi çok fazladır... chelsea 2 yıldır kendini yırtıyor alabilmek için ama satmadılar modriçi ve sizin tahmin ettiğinizden çok çok daha iyi bir adam...xabi alonso mevkisinde dünyanın en iyisi, modric yanından bile gecemez bence, bu kadar abartmayın bu adamı![]()
Modriç abartıldığı kadar bir oyuncu değil kesinlikle . yoksa chelsea ciddi anlamda isteyecek ve alamayacak öyle mi ?adamlar kimi isterse alıyorlar . bu iş paraya bakıyor . yoksa tottenham da oynayan bir oyuncuyu chelsea istesin üstüne üstelik o kadar para verecek ve gitmeyecek . hadi canım
![]()

Modriç abartıldığı kadar bir oyuncu değil kesinlikle . yoksa chelsea ciddi anlamda isteyecek ve alamayacak öyle mi ?adamlar kimi isterse alıyorlar . bu iş paraya bakıyor . yoksa tottenham da oynayan bir oyuncuyu chelsea istesin üstüne üstelik o kadar para verecek ve gitmeyecek . hadi canım
![]()
elinin altında google amca var az araştırda öyle yaz bariii sana göre herşey para ama adamlar göre öyle değil ve istenen paraya bak alıntı yapıyorum...Modriç abartıldığı kadar bir oyuncu değil kesinlikle . yoksa chelsea ciddi anlamda isteyecek ve alamayacak öyle mi ?adamlar kimi isterse alıyorlar . bu iş paraya bakıyor . yoksa tottenham da oynayan bir oyuncuyu chelsea istesin üstüne üstelik o kadar para verecek ve gitmeyecek . hadi canım
![]()
Yüz yılın çalımı mı? çok güldüm gerçekten![]()