Flash atarken elektrik gitti yardım edin lütfen :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burakkk250

Üye
    Konu Sahibi
Flash atarken elektrik gitti yardım edin lütfen :(
Arkadaşlar hayırlı ramazanlar hepinize.Bugün telefonuma yeni cfw yüklicektim her şey yolundaydı yüklüyordum cfw yi, elektrikler gitti birden ve telefon kullanılamaz hala geldi.Açıyorum telefonu NOKİA yazısı yazıyor birkaç saniye bekliyor sonra geri kapanıyor.Ne yapabilirim bilenler yardım etsin lütfen ? Telefonum C7 bu arada

tnyglle

Üye
aynı sorunu ben yaşadım şuan flashın sonlarında usb yi çıkarıp takıp tamama basın diyor tamama bastım program dondu ne yapacağımı şaşırdım şuan telefonda açılmıyor yardım lütfen

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar bana acele özelden pm atın telefonlarınızı kurtaralım.

alp047

alp047

Üye
kardeş hiç panik yapmana gerek yok yine phoenixten dead flash yapmalısın öncelikle no connection seçili olacak sonra fileden open product'dan ürün kodunu seçeceksin c7 genelde RM-675 oluyor sonra flashingden frimvare uptade yapacaksın sonra en üstteen yazılımını seçeceksin sonra dead yazan kutucuğu işaretle optionsa tıkla orada kırmızı olan dosyayı sil sonra refurbish yap bir uyarı çıkacak ozama kabloyu pcden çıkar çıkan uyarıya tamam de sonra kabloyu tak işlem tamam benim başıma çok geldi buna benzer sorunlar

tnyglle

Üye
kardeş hiç panik yapmana gerek yok yine phoenixten dead flash yapmalısın öncelikle no connection seçili olacak sonra fileden open product'dan ürün kodunu seçeceksin c7 genelde RM-675 oluyor sonra flashingden frimvare uptade yapacaksın sonra en üstteen yazılımını seçeceksin sonra dead yazan kutucuğu işaretle optionsa tıkla orada kırmızı olan dosyayı sil sonra refurbish yap bir uyarı çıkacak ozama kabloyu pcden çıkar çıkan uyarıya tamam de sonra kabloyu tak işlem tamam benim başıma çok geldi buna benzer sorunlar

böyle şey çıktı hocam

boytas4

Üye
arkadaşım telefonuna dead phone yani ölü flaş atmalisiniz.forum da nasıl yapılacağı anlatılmaktadir.çocuklar bile yapar.zor değil.

alp047

alp047

Üye
şimdi müsait değilim sonra yardım etsrm

hizan

hizan

Üye
müsait zamanında yardım ederiz.

tnyglle

Üye
@hizan yardım ediyor hocam eyvallah sağol

cyber

cyber

Üye
şansa bak burda da elektrik gitti ama hasar yok :)

Burakkk250

Üye
    Konu Sahibi
aynen dedikleri gibi yapıyorum yine hata veriyor.Burda olup da bu işlerden anlayan birisi bana teamwieverden yardım edebilir mi çok acil rica ediyorum

asadas74

asadas74

Üye
ordamısın ben yardımcı olayım

- - - Eklendi - - -

o resimde telefonunu göremedim diyor. sole diyem. usb den teleconun cıkar bataryasını cıkar sonra bataryayı tak usb bagla pc görunce baslayacak kurmaya

- - - Eklendi - - -

özel masajların dolu [email protected]

ismini

Üye
çakma c7 ye flash atılır mı :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt