Kardeşim de Maxicep üyesi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
Kendisiyle ilgili herhangi bir eylemde bulunmadığı sürece (beğeni kasmak veya konularda "çok doğru diyorsun" vs gibi bir şey demek) sorun yok. Ama banlanmamaya dikkat et. Çünkü onun banlanma riskide olur.

• Beğen
Tepkiler: Metin MF ve spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
Kendisiyle ilgili herhangi bir eylemde bulunmadığı sürece (beğeni kasmak veya konularda "çok doğru diyorsun" vs gibi bir şey demek) sorun yok. Ama banlanmamaya dikkat et. Çünkü onun banlanma riskide olur.
tam üstüne bastın :alkis

spy ghost

spy ghost

Üye

ip değiştiririm :eller: :bud:
ip değiştirmekle amacına ulaşamazsın statik ip ile yakalanırsın :ehe Mert dayı felan uğraşsa bulur yani seni :ehe Mert dayı MAC adresimizi görebiliyormusun

Revengeful

Emekli Yönetici
Yetkiler hakkında konuşmak istemiyorum ama IP falan basit şeyler yapmayın etmeyin :d:

spy ghost

spy ghost

Üye
Yetkiler hakkında konuşmak istemiyorum ama IP falan basit şeyler yapmayın etmeyin :d:
:ehe sağlığa zarar o işler ya :D geçen program kuruyordum program ip değiştirici teklif etti kur dedim internetimi felç etti hemen kaldırım

Revengeful

Emekli Yönetici

:ehe sağlığa zarar o işler ya :D geçen program kuruyordum program ip değiştirici teklif etti kur dedim internetimi felç etti hemen kaldırım
IP değiştirecem diye internetinden ediyor bazı prolar

Türe

Türe

Üye
Bizim hayta da oyle :naughty:

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi

10 yaşında zaten ona kıymayın yaaa :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Yok yav benim konuma yazdığı bir tane mesaj bile yok :))

- - - Eklendi - - -

şu an pc den giriyorum

- - - Eklendi - - -

[h=4]Bu konuyu son 30 günde, 15 üye okudu:[/h]

ecel54

ecel54

Üye
modeme reset atıp tarayıcıdan gizli modda gir bulamazlar :)

ismail

ismail

Üye
ben görük müyom :)

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
:bud:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt