Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
android telefon almayı düşünüyorum.. Yardımmmm
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammed CR7
Üye
Konu Sahibi
android telefon almayı düşünüyorum.. Yardımmmm
s.a arkadaşlar şöyle kamera 5 mp.. ekran çözünürlüğü iyi olsun.. bide mesela android işlemci bi oyun attım.. 2.2 ve üstü sürümler hepsi açar değilmi??? YARDIM LÜTFEN ÖLE Bİ TELEFON ÖNERİR MİSİNİZ 350 LİRADAN FAZLA OLMASIN ??
Kerim.
Üye
O fiyata dedığın özelliklerı olan bi telefon zor bulursun.anca 2.el bakabilirsın.
en az 500 e çıkarsan aldığın telefon hem 5 mp hem ekran çözünürlüğü yüksek hemde açamadığı oyun kalmaz yani XPERİA NEO v ikinci el bulabilirsin sıfırı 800 tl
MasteLaa
Üye
kardesim dedigin olay biraz zor 350 tl ye dediklerini yapacak cihaz ve android olarak acaba 2. El ace mi alsa diye dusundum ama tavsiye etmem. Dediklerin neo v yi animsatti bana ama bu fiyata bulamazsin bu arada tekrar soylemek istiyorum su android e islemci demeyin yahu
CasuS_87
Üye
O fiyata anca Galaxy Pocket alınır .. oda sana yaramaz Arkadaşların dedikleri gibi 2. el temiz bi neo v güzel olur 5mp Hd kamera,1ghz işlemci 3.7inç ekran,Android .. daha neler neler ..
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Scorpion işlemci uyar mı sana?
hunter41
Üye
100 lira daha köy huawei ideos x5 al hem oyun oynarsın hem internette istediğin gibi gezersin
SeniGördüm
Üye
sen para biriktirmeye devam et kardeşim...ayrıca istersen 10.000tl biriktir yine de android işlemcili telefon alamazsın