vodafone internet kalitesi..

Sponsorlu Bağlantılar

cm0091

cm0091

Üye
İki ayfondan su anda test yaptim vodafone 3g down. 4.21 mb turkcell 3g 1.24 mb (sebeke baz istasyonu yakinligini bilmiyorum )

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
ya birisi diyorki aveanin interneti daha iyi vodafonedan digeri de tam tersini diyor neye inancaz beyler?

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
En iyisi arabada Cepnet evde wi-fi :)

plusnettr

plusnettr

Üye
ya birisi diyorki aveanin interneti daha iyi vodafonedan digeri de tam tersini diyor neye inancaz beyler?

Bölgeden bölgeye hava şartlarına kadar herşey etkiler mobil interneti.bu gün burda süper dersin ertesi gün beter. Kesin bir sonuç yok yani

phasan

phasan

Üye

kımseye ınanmıcan en guzelı kendın test edecen her yerde aynı olmaz çunku

boyabatlı

boyabatlı

Üye
sinop boyabattayım akşamları bazen öyle yoğun oluyorki indirme hızı bayt oluyor

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Internet kalitesi yerine göre değişir. Benim bulunduğum yerde Avea daha iyi.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
3g nin çektiği her yerde turkcell çok çok daha iyidir :oke:

sinan-19

sinan-19

Üye
Turkcell tabi ki de en hızlısı fakat fiyatı da öyle ben de yeni vodafone hat aldım turkcell hattımın yanında bir de yeni cepnet paketlerinden 250 mb olanını aldım giriyorum internete hızı turkcell kadar olmasa da baya iyi yeterli yani ben de telefonu modem yaptım pc den bağlanıyorum.

burakc1907

Üye
google play storeden indirme yapmadan video seyrederek ve telefonu kullanmadığım zamanlarda veri akışını keserek 1gb interneti rahatlıkla yetirebiliyorum

emre901

Üye
pc ye telefonu bagliyorum sn/12kb ama rpg oyun bile oynanıyor ornegin dota dota2 metin2 vb. oyunlar oynanabiliyor . Surf yapmaya gelirsek mozilladan adblock kurup reklamlari engellerseniz hızının arttıgını goreceksiniz

plusnettr

plusnettr

Üye
Benim bulundugum yer ankara etimesgut net kotu vodafone

http://www.maxicep.com/turkcell-servisleri-3g/3g-birincisi-turkcell-3-537047.html#post5528025 bu konu içinde de bol bol Vodafone iyi demişsin phasan, hangisi bir karar ver artık. Bu arkadaş bu kafayı nasıl yapıyor anlamadım. Turkcell bölümünde Vodafone'ye iyi diyor burada kötü. Para mı alıyorsun bu operatörden sen. :D

phasan

phasan

Üye
http://www.maxicep.com/turkcell-servisleri-3g/3g-birincisi-turkcell-3-537047.html#post5528025 bu konu içinde de bol bol Vodafone iyi demişsin phasan, hangisi bir karar ver artık. Bu arkadaş bu kafayı nasıl yapıyor anlamadım. Turkcell bölümünde Vodafone'ye iyi diyor burada kötü. Para mı alıyorsun bu operatörden sen. :D

Dikkat edersen bulundugum bolge dedim ama suan net iyi gelistirdiler

bilge_adam

bilge_adam

Üye
şimdi kardeşim arkadaşlar güzel cevap vermişler. Tablet te kullanacaksan kardeşim. Cepnet 250 paketini alırsın. Tablette opera programı ile hızlandırırsin. Bilgisayarda da kardeşim turbo internet diye bir program var. Bu program altta açık durduğu sürece daha hızlı kullanıyorsun. Bu programı da Tablete kurabilirsen Tabi kuruluyorsa bilgim yok. Bildiğin interneti kullanırsın kardeşim.

everest22

everest22

Üye
idm ile hiz 16 kb a kadar çikiyor Silkroad,knight,crosfire hiç ping yok hatta sroda 4 char girdim hiç lag bile olmuyor, ben v,deosuzdfa yapamadiğim için 50 mb lik bi dosyayi idm ile yaklaşik 1 saat 20 dk gibi bi sürede indiriyo yeterlimi yeterli değil bana göre ama yettiriyoruz bi ara yikilan paket vardi oda iyiydi kaçirdik onu neyse biz Vodafoncuyukkk :)

- - - Eklendi - - -

bu arada 20 tl yukledim 100 sms hediye geldi daha ne yapsin adamlar ki internet paketimde var smsimde eh tam sms sayilmaz 1 gunde bitti neyse

Üst Alt