A s ı m
Üye
Tabletimden 3G Modemler Bağlantı Kuramıyorum
Merhaba arkadaşlar ben geçen haftalarda kendime yeni bir tablet aldım. Daha önce hiç tablet kullanmadığım için merak ettim zaten ucuz bir tabletti deneme amaçlı aldım. Bu arada tableti aldıktan sonra android hakkında bazı araştırmalar yaptım. Tabletten internete 2 şekilde girilebildiğini öğrendim 1. wifi kullanarak 2. sim kart takarak benimkinde kart girişi olmadığından 3g modemle de bağlantı kurabilirmişim. Taletim 3g modem destekliyor ben huawei e176g modem kullanıyorum ve 3g support information yazan yerde bu modem var. İnternette biraz araştırma yaptım modemin ayarlarını yaptım ve en sonunda tablet modemi gördü fakat bunun devamında bağlantıyı kurmak için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

umarım işine yarar
kafayı yedim tableti tam verimle 2 gün kullandım, acaba yazılımsal bir sorunsa usb driverı falan ben götürmeden yükleyebilir miyim? Bu durumda ne yapmam gerekiyor bir yardımcı olur musunuz? Aynı hatayı 2 den fazla tekrarlayan ürünlerin değişimi şart ama bu aynı hatayı 3. kez tekrarlıyor sayılır mı sonuçta garantiden geldiğinde usb okumuyordu?