Ps3 veya Ps2 Alıcam Ama..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Ps3 veya Ps2 Alıcam Ama..
Arkadaşlar ben pc de oyun oynamayı cok severım ama ekran kartım ve işlemcim yeni oyunlara el vermiyor.

Ps 3 veya ps 2 almayı dusunuyorum korktugum tek yan oyun ıcın kollara alısamamazsam ?

lolaman

lolaman

Üye
Arkadaşlar ben pc de oyun oynamayı cok severım ama ekran kartım ve işlemcim yeni oyunlara el vermiyor.

Ps 3 veya ps 2 almayı dusunuyorum korktugum tek yan oyun ıcın kollara alısamamazsam ?
Mümkünatı mümkün değil fps oyunları oynayamazsın böyle bilgisayarda oynadığın gibi oynamak için bi 2 hafta alışman gerekir ama araba yarışları falan bilgisayardakinden kolay bide sakın ps2 alma aralarında dağlar kadar fark var bi 400 lira için eski teknoloji alma.Oyunlarıda ona göre pahalıdır ama 320 gb lık alırsan hafızasına 10 a yakın oyun yüklersin ama oyunlar 3d falansa daha az yüklersin.

kerem28yuksel

Üye
Bence ps2 al oyunları 4-5 tl

ps3 oyunlarının en ucuzu 50 tl

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bence ps2 al oyunları 4-5 tl

ps3 oyunlarının en ucuzu 50 tl

Tamam iyi hoş diyorsunda oyunların grafikleri birmi ? PS3 al gamepad'ine FPS oyunlar için 3-4 ayda diğerleri için 1 ayda falan alışırsın.

kerem28yuksel

Üye
Ps3 le ps2 nin arasında grafik farkı varda ama ps2 de pabucu dama atılmaz die dusunuyorum
çunku arada maddi fark var

Jomolocco

Jomolocco

Üye
ps2 kaldimiz ki sacmalamayin yil olacak 2013 ucuncu jenerasyon ps3 cikmis
oyun kalmamis ps2 ye
neyine oneriyorsunuz ps2nin
5-6 yil once olsa anlarimda pisman olursun
a

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
furcin

furcin

Üye
xbox al kardeşim boşver ps i :)

ugur1000

ugur1000

Üye
ps 3 alırsan hele küçükbi ilde yaşıyosan önermem küçük illerde oyun bulamassın netten indiricem desende cok zorlanırsın oyunlar çok büyük (çokda büyük değil aslında SADECE 10-20 gb!!!) ps2 alırsanda grafik farkı olur ama oyunları klayca indirirsin ve nostalji olur ama xbox 360 alırsan oyunlar 4-5 gb ve jtag yaparak hdd den oynayabilirsin ayrıca söylenenlere göre x360 kolu ps3 ünkünden daha rahat ;) ama bence fps manyagıysan yani crysis filan ve anakartın ve ekran kartın destekliyosa yeni bi ekran kartı alıp crossfire yaparsan en yeni oyunlarıda oynatır crossfire olmasada olur ama iki kartı birden kullanırsan daha iyi olur :) ayrıca işlemciye çok bakma core 2duo 2.5 ghz ise falan ekran kartını değiştir zaten ekran kartında aşırı yük olursa o yükün bir kısmı işlemciye biner :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
ps 3 alırsan hele küçükbi ilde yaşıyosan önermem küçük illerde oyun bulamassın netten indiricem desende cok zorlanırsın oyunlar çok büyük (çokda büyük değil aslında SADECE 10-20 gb!!!) ps2 alırsanda grafik farkı olur ama oyunları klayca indirirsin ve nostalji olur ama xbox 360 alırsan oyunlar 4-5 gb ve jtag yaparak hdd den oynayabilirsin ayrıca söylenenlere göre x360 kolu ps3 ünkünden daha rahat ;) ama bence fps manyagıysan yani crysis filan ve anakartın ve ekran kartın destekliyosa yeni bi ekran kartı alıp crossfire yaparsan en yeni oyunlarıda oynatır crossfire olmasada olur ama iki kartı birden kullanırsan daha iyi olur :) ayrıca işlemciye çok bakma core 2duo 2.5 ghz ise falan ekran kartını değiştir zaten ekran kartında aşırı yük olursa o yükün bir kısmı işlemciye biner :)

FPS manyağıysa XBOX'ta Crysis oynamaz yalnız :D Medal of Honor oynar Call of Duty oynar HALO oynar eğer FPS'den başka bir şey oynamayacaksa anca Crysis oynar :ehe

Jomolocco

Jomolocco

Üye
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
niye oynamasin kastin jogistiktense xboxin jogistik adam rahat

Ne yazdığımı anlayamadın sanırım -.- Bende XBOX kullanıcısıyım ve gamepad'ini gayet iyi biliyorum.XBOX alan adam için o kadar çok kaliteli FPS var ki Crysis oynamaya vakit bulamaz diyorum.HALO varken kim Crysis oynar XBOX'tan -.-

ugur1000

ugur1000

Üye
ben xboxda crysis oynucak demedim zaten :D iyice okuyun :D dedim ki pc yi geliştirin :))))))))

- - - Eklendi - - -

Ne yazdığımı anlayamadın sanırım -.- Bende XBOX kullanıcısıyım ve gamepad'ini gayet iyi biliyorum.XBOX alan adam için o kadar çok kaliteli FPS var ki Crysis oynamaya vakit bulamaz diyorum.HALO varken kim Crysis oynar XBOX'tan -.-

ahhhh canım xbox birgün benim olacan hayallerimin konsolu :D

Rendering35

Üye
Alışıp alışmamak birazda oynadığın oyuna bağlı FPS oyunları Joystic ile zor olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt