hadi tanısalım artık :tebessüm: ben berkan fidan samsunluyum :anlas:
55_BeRKaN_55 Üye Konu Sahibi kimse beni tanımıyor :(( hadi tanısalım artık ben berkan fidan samsunluyum
K.e.m.a.l Üye 55_BeRKaN_55' Alıntı: hadi tanısalım artık ben berkan fidan samsunluyum Genişletmek için tıkla ... bende kemal sivaslıyım
55_BeRKaN_55' Alıntı: hadi tanısalım artık ben berkan fidan samsunluyum Genişletmek için tıkla ... bende kemal sivaslıyım
symbian.forever Üye bende uğur aslan. Yaşım 15. öğrenciyim. Yarışmaya sivastan katılıyorum takiplerimi sabırsızlıkla bekliyorum
bende uğur aslan. Yaşım 15. öğrenciyim. Yarışmaya sivastan katılıyorum takiplerimi sabırsızlıkla bekliyorum
crazy_oruc Üye Uğur' Alıntı: bende uğur aslan. Yaşım 15. öğrenciyim. Yarışmaya sivastan katılıyorum Genişletmek için tıkla ... bide taliplerimi bekliyorum deseydin ben mehmet 16 yaşındayım diyarbakırlıyım muğla da yapıyorum. Hoşgeldin
Uğur' Alıntı: bende uğur aslan. Yaşım 15. öğrenciyim. Yarışmaya sivastan katılıyorum Genişletmek için tıkla ... bide taliplerimi bekliyorum deseydin ben mehmet 16 yaşındayım diyarbakırlıyım muğla da yapıyorum. Hoşgeldin
crazy_oruc Üye Uğur' Alıntı: ayıpsın . Istersen onuda yazayım - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... yaz yaz belki çıkar takibin
Uğur' Alıntı: ayıpsın . Istersen onuda yazayım - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... yaz yaz belki çıkar takibin
Mert045 Üye Ben mert manisa salihlide yaşıyorum. Yaş 16 lise 2 öğrencisiyim yarışmaya valide hanımla beraber geldik parası bol karı arıyorum. Talipler pm çaksın.
Ben mert manisa salihlide yaşıyorum. Yaş 16 lise 2 öğrencisiyim yarışmaya valide hanımla beraber geldik parası bol karı arıyorum. Talipler pm çaksın.
55_BeRKaN_55 Üye Konu Sahibi eşref gümüşsay' Alıntı: hosgeldın Genişletmek için tıkla ... hosbulduk - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Merhaba Berkan.. Ben Hidayet Adana'dan. Genişletmek için tıkla ... merhaba
eşref gümüşsay' Alıntı: hosgeldın Genişletmek için tıkla ... hosbulduk - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Merhaba Berkan.. Ben Hidayet Adana'dan. Genişletmek için tıkla ... merhaba