SanmıyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburda yaziyor 199 dolar
Taksitli fiyat mı acaba 
Kuzum gümrükten geçer mi kargo ?getirttirirken gümrük vergisi ödersin yine aynı paraya gelir ama iphone da hangi iphone bu?
- - - Eklendi - - -
verdiğin linktekiler amerika daki operatörler için kontratlı satış fiyatı

+1Kargo gümrükten geçer ama arkadaş bu cihazları alamaz amerikadaki operatörler satıyorlar ve 24 ay kontrat yapmalı ayrıca operatör hattından başka hatla çalışmaz
Kargo gümrükten geçer ama arkadaş bu cihazları alamaz amerikadaki operatörler satıyorlar ve 24 ay kontrat yapmalı ayrıca operatör hattından başka hatla çalışmaz
kargo gümrükten %20 civarı vergiyle geçer türkiyede pasaport varsa 120 tl ye de kayıt ettirirsin eğer pasaport yoksa 200 tl de oraya gider son olarak sim kilidi açtırmak 150-200$ arası birşey olması lazım
Gümrükten geçeceğini sanmıyorum kardeşim+1 ama 250 tl verip factory unlock yapamazmiyiz

Gümrükten geçeceğini sanmıyorum kardeşim![]()
Gecmez ama soyle olabilir amerikaya giden bi tanidik alir Bavuluna atar turkiyeye getirtir havaalaninda kaydini yapar bende 4smi arabistandan getirdim 1350 tl saydim ama kontratli falan degil distirbutor den alinmis 1 yil uluslar arasi garantili bide bisey sorcam telefonum bozuldu 1 yil garantisi varya nereye goturcem telefonu
Yolcu beraberinde Cep Telefonu getirilebilir ama kesinlikle kargo ile getirildiği tespit edilirse geri gönderirler. Apple Distrübütörü Bilkom. İlk orayla görüşmek lazım. Ayrıca İstanbulda Apple Store açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.