199 Dolar İphone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
199 Dolar İphone
Apple sitesinde gormustum 199 dolara iphone bu turk tl sinde 350 gibi birşey yapiyor yurtdisindan getirttirebilirmiyiz getirtirilirse ne kadara mal olur ?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
o fiyata o telefonu bulman mümkün değil. Çalmadır o

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sanırım yabancı sitede gördün.Eğer öyle ise getirtemezsin gümrükten kargo geçemez.

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
burda yaziyor 199 dolar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
getirttirirken gümrük vergisi ödersin yine aynı paraya gelir ama iphone da hangi iphone bu?

- - - Eklendi - - -

verdiğin linktekiler amerika daki operatörler için kontratlı satış fiyatı

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4s $199 dolar yaziyor gümrük vergisi ne kadar olur ?

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Kontratlı olabilir. Yoksa o fiyata mümkün değil.. Ayrıca Cep telefonları gümrükte tespit edildiği anda geri gönderilir. Yasak...

Emre-45

Emre-45

Üye
Ne çakması arkadaşlar bol keseden sallamayalım.

Bunlar operator iPhone'u. Yani ya att ya sprint ya da verizon firmasından sim kilitli. Yani vodafone'un ayda 1 tl ye verdiği telefonlar gibi. Kontratlı telefonlar. Sen alamazsın yani.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kargo gümrükten geçer ama arkadaş bu cihazları alamaz amerikadaki operatörler satıyorlar ve 24 ay kontrat yapmalı ayrıca operatör hattından başka hatla çalışmaz

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Kargo gümrükten geçer ama arkadaş bu cihazları alamaz amerikadaki operatörler satıyorlar ve 24 ay kontrat yapmalı ayrıca operatör hattından başka hatla çalışmaz

Cep Telefonları, Kozmetik ürünler, Gıdalar(Takviye Gıdaları ve Sporcu Gıdaları özel izin ile getirtilebilir.), Kesici aletler, Ateşli Silahlar Yurtdışından Kargo ile getirtilmesi yasaklı şeylerdir. Tespit edildiği anda geri gönderilir. Bazılarının yasal yaptırımı vardır. Gümrük Mevzuatına bakabilirsin. Yanlış yönlendirme yapmayın lütfen.

cyber

cyber

Üye
kargo gümrükten %20 civarı vergiyle geçer türkiyede pasaport varsa 120 tl ye de kayıt ettirirsin eğer pasaport yoksa 200 tl de oraya gider son olarak sim kilidi açtırmak 150-200$ arası birşey olması lazım

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun beyler sayenizde bilgi sahibi oldum #Konu Kilitlenebilir.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
kargo gümrükten %20 civarı vergiyle geçer türkiyede pasaport varsa 120 tl ye de kayıt ettirirsin eğer pasaport yoksa 200 tl de oraya gider son olarak sim kilidi açtırmak 150-200$ arası birşey olması lazım

Cep telefonu asla ve asla geçmez.

Symbianize

Symbianize

Üye

Gümrükten geçeceğini sanmıyorum kardeşim :hmmm

Gecmez ama soyle olabilir amerikaya giden bi tanidik alir Bavuluna atar turkiyeye getirtir havaalaninda kaydini yapar bende 4smi arabistandan getirdim 1350 tl saydim ama kontratli falan degil distirbutor den alinmis 1 yil uluslar arasi garantili bide bisey sorcam telefonum bozuldu 1 yil garantisi varya nereye goturcem telefonu

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Gecmez ama soyle olabilir amerikaya giden bi tanidik alir Bavuluna atar turkiyeye getirtir havaalaninda kaydini yapar bende 4smi arabistandan getirdim 1350 tl saydim ama kontratli falan degil distirbutor den alinmis 1 yil uluslar arasi garantili bide bisey sorcam telefonum bozuldu 1 yil garantisi varya nereye goturcem telefonu

Yolcu beraberinde Cep Telefonu getirilebilir ama kesinlikle kargo ile getirildiği tespit edilirse geri gönderirler. Apple Distrübütörü Bilkom. İlk orayla görüşmek lazım. Ayrıca İstanbulda Apple Store açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yolcu beraberinde Cep Telefonu getirilebilir ama kesinlikle kargo ile getirildiği tespit edilirse geri gönderirler. Apple Distrübütörü Bilkom. İlk orayla görüşmek lazım. Ayrıca İstanbulda Apple Store açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

henüz açılmadı açılacak diye biliyorum ben de :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt