Jelly Bean kimlere gelecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elektr0

Elektr0

Üye

4.1 de çalışan flaş var

bende 30 dkdır olayı çözmeye çalışıyorum yavv Flaş dan kasıt flash mı tarayıcıdaki allah'ım yaa :d: 4.1 de çalışan flaş var kendime soruyorum lan yoksa kamera flaşı 4.1 de çalışmıyor mu yazarken H harfini atlamayalım bundan sonraa süleyman

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Samsung gs2 ye vermsse cok yanlış yapar adam 1.500 tllik telefon cıkaricak son güncellemeyi vermicek olurmu öyle şey :)

Sonyden beklıyorum inşllah bizlerede verir yine cıkarsın guncellemesini sonra desin ister yükleyin ister yüklemeyin :)

maxikral12

Üye
Samsung gs2 ye vermsse cok yanlış yapar adam 1.500 tllik telefon cıkaricak son güncellemeyi vermicek olurmu öyle şey :)

Sonyden beklıyorum inşllah bizlerede verir yine cıkarsın guncellemesini sonra desin ister yükleyin ister yüklemeyin :)
alanlar genellikle 2000-1800 tl civarındayken aldı

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
alanlar genellikle 2000-1800 tl civarındayken aldı

Oda dogru bir tanidigim 2000 tlye aldım diyor ama öyle işletim sisteminden anladıgı filan yok gs3 cıkardi diyor canım sıkıldı dıyor süreklı yenı tel cıkartıyor diyor samsung :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

2011 de üretilen xperialara gelmeyebilirmiş jelly bean neo v almaz jb yi..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

JB aslında gayet stabil bir sistem anladığım kadarı ile.Niçin çıkmıyor keşke çıksa Neo V ye de :hmmm

Evet stabil ama belki o stabiliteyi kaldırıcak belli seviye donanım gereklidir :)

cardanadam

cardanadam

Üye
gelsede gelmesede fark etmez ben alıştığım nokia dan sıkıntı yok :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Evet stabil ama belki o stabiliteyi kaldırıcak belli seviye donanım gereklidir :)
Olabilir haklısın yani GPU desen Adreno 205 var diğer yandan PowerVR540 lı Nexus a çıktı çok fark da yok bu iki GPU arasında belli ki Ghz,Ram farkına bakıyorlar :hmmm

maxikral12

Üye
bundan sonra telefon alırsam nexus alıcam bakın görün o kötü nexus android 10u bile alır

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi

2011 de üretilen xperialara gelmeyebilirmiş jelly bean neo v almaz jb yi..

Biliyorumda keşke ICS gibi yapsa cıkarsa isteyen yüklesin isteyen yüklemesin dese cok iyi olur.

Cunku ICS yi xperia miniye cıkardıgına göre neo v ye birazda olsa beklıyorm jb

- - - Eklendi - - -

bundan sonra telefon alırsam nexus alıcam bakın görün o kötü nexus android 10u bile alır

Alir bro nexuslar ilk alıyor güncellemeyi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt