alıngan değilim ayrıca çocuk da değilim. sürekli yaş muhabbeti olunca insan ister istemez etkilenir. bir şaka yapalım dedik çocuk ettiniz bizi. bundan sonra aklımızdan bile geçirmeyiz.
eyvallah

Oldu malesef. Neyse yunusum , ömerim iyi geceler size kalın sağlıcakla

Fatih'i kandırmaya çalışıyom onun S2'inde gözüm var JB gelirse satın alacam 900 TL verdim bence çok iyi bir fiyat
iyi abi sen nabıyon

üç kagıtçıkandırayım dedim olmadı
son 900 TL 1 kuruş

Göremedim Abi.Hosgeldina.s Onur. Vay be, 1 kişi selam aldı![]()
dövün bizi hadi.![]()

a.s Onur. Vay be, 1 kişi selam aldı![]()
a.s Onur. Vay be, 1 kişi selam aldı![]()
alıngan değilim ayrıca çocukda değilim. sürekliyaş muhabbeti olunca insanister istemez etkilenir. bir şaka yapalım dedik çocukettiniz bizi. bundan sonra aklımızdan bile geçirmeyiz.
.a.s Onur. Vay be, 1 kişi selam aldı![]()
alıngan değilim ayrıca çocuk da değilim. sürekli yaş muhabbeti olunca insan ister istemez etkilenir. bir şaka yapalım dedik çocuk ettiniz bizi. bundan sonra aklımızdan bile geçirmeyiz.
eyvallah

Göremedim Abi.Hosgeldin
![]()
Tamam murat abi tadında bırakalım artık.![]()

aleykümselam ortalık gergin Furkan

Dilediğinizi yapın . Karışmak bize düşmez. Abim haklısın bu arada yaş muhabbeti saçma çünkü akıl yaşta değil de baştaydı unutmuşum çok çok üzgünüm.
ne zaman geldin ki ? smartcan hoşgeldin S2 JB alırsa s2 alıcım ne diyon bu işe ??

Dilediğinizi yapın . Karışmak bize düşmez. Abim haklısın bu arada yaş muhabbeti saçma çünkü akıl yaşta değil de baştaydı unutmuşum çok çok üzgünüm.