Jelly Bean kimlere gelecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Jelly Bean kimlere gelecek?
Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini alacak cepler ortaya çıkmaya başladı. Liste içeride...

Android 4.1 Jelly Bean'in kaynak kodunun ortaya çıkmasıyla beraber güncelleme duyuruları da gelmeye başladı.

HTC, One X, One S ve ve One XL modellerinin Android 4.1'e yükseltileceğini onayladı. Şirket, güncelleme için herhangi bir tarih vermezken diğer telefonları hakkında da konuşmadı. Samsung, geçen ay yaptığı açıklamada Jelly Bean'i hangi ürünlere getirebileceğini incelediğini söylemişti. Sammobile'a göre Galaxy S III, ağustos veya eylülde güncellemeyi alabilir. Galaxy S II de güncelleme için ilk testleri geçmiş bulunuyor. Ancak bu detaylar Samsung tarafından henüz onaylanmış değil.

Motorola, Asus, LG ve Sony'nin güncelleme planları hakkında yapacağı açıklama için beklemeye devam ediyoruz. Birçok üreticinin ceplerine ve tabletlerine hala Android 4.0'ı getirmekle meşgul olduğunu hatırlatmamızda da fayda var.

Galaxy Nexus için sunulan güncelleme, yakın zamanda Nexus S ve Motorola Xoom Wi-Fi tablete de gelecek.

Alinti: Googleandroid

Türe

Türe

Üye
İnş s2 alır almazsa yazıklar olsun samsung a

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Türe
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

gelmek zorunda gelmezse küfür ederim samsung'a S2 kullanmıyorum ama JB çıkarsa S2 alacam gibi çıkmazsa nexus
alır inşallah. bende galaxy s varken 4.0 çıkarmadılar buna çıkarsınlar artık.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sony'den açıklama beklersek telefonları satınca cevap gelir galiba. Zira henüz ICS'deki kamera hatasına ilişkin tek 1 açıklaması bulunmuyor. Kaldı ki JB hakkında açıklama yapsın. Ben telefonumu 2.3.4 sürümünde ömür boyu kullanmayı yeğlerim. Sony yazılım güncelleme işinde çok beceriksiz çıktı. Resmi sitesinde bile ICS'ye güncellerseniz hata alırsınız diyen kaç şirket var bilemiyorum :hmmm

Yavaş yavaş Anti-Sony'ci olacağım. Belki Symbian'cı, Android'ci olmadım olmayacağım da; ama Anti'lik yakın.

• Beğen
cyber

cyber

Üye
kimlere mi :D kimmiş bu jelly bean :) iyi vakitte gelsinler :D

- - - Eklendi - - -

bence jelly bean ekran çözünürlüğü 480x800 üzeri tellere gelmeli

Türe

Türe

Üye

gelmek zorunda gelmezse küfür ederim samsung'a S2 kullanmıyorum ama JB çıkarsa S2 alacam gibi çıkmazsa nexus

yahu nexus s e geldi aynı donanımdaki galaxy s e gelmedi :off:

- - - Eklendi - - -

kimlere mi :D kimmiş bu jelly bean :) iyi vakitte gelsinler :D

- - - Eklendi - - -

bence jelly bean ekran çözünürlüğü 480x800 üzeri tellere gelmeli

çözünürlükle alakası yok jb nin

61semih

61semih

Üye
İnş s2 alır almazsa yazıklar olsun samsung a
alsa bile yükleme konusunda şüphelerim var flash olmayacak ek çözümlerle çalışsada puffin gibi tarayıcılara bağımlı kalacağız ve tv izleme programları(flash ile çalışan)sıkıntı olabilir.
her istediğim sitede video izliyemedikten sonra 4.1 e geçmem heralde yada kesin bir çözüm bulurlarsa fp e

cyber

cyber

Üye
nexus serisinin özelliği bu güncellemeyi anında alır ve uzun vadeli alır

- - - Eklendi - - -

alsa bile yükleme konusunda şüphelerim var flash olmayacak ek çözümlerle çalışsada puffin gibi tarayıcılara bağımlı kalacağız ve tv izleme programları(flash ile çalışan)sıkıntı olabilir.
her istediğim sitede video izliyemedikten sonra 4.1 e geçmem heralde yada kesin bir çözüm bulurlarsa fp e

fp a çözüm bulundu android bölümünde paylaşıldı

Türe

Türe

Üye

4.1 de çalışan flaş var

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye

yahu nexus s e geldi aynı donanımdaki galaxy s e gelmedi :off:

- - - Eklendi - - -

çözünürlükle alakası yok jb nin

S2 ye gelmek zorunda arkadaş... ''4.1 Samsung Galaxy S2 to come to jelly bean''

xPaSHax

xPaSHax

Üye
nexsusun avantajı google bence yaw bu cıhazı alıcaktım vazgectım onca cıhaz var nexustan ıyı ama onların adı yok ne garıp teknolıjı ya en sonunda alıcam 3310 oturucam assagıya :vur

• Beğen
cyber

cyber

Üye
nexus serisi özel aga her türlü gelir jb

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
anılbaran

anılbaran

Üye
zararlı jelibon :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
almayana custom rom çıkar zaten ama s2 almalı deli gibi sattı samsung a kalsa vermez ama müşteri baskısından korkuyor ics yi de öyle verdi zaten

Uruloki

Uruloki

Üye
ya tablete daha ics gelmedi jb mi gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt