!!!!!!! Ekran KİLİDİ Yardımm Acill !!!

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye

uygulama ekleniyor oradan aktifleştiriyorsun kardo ;)

- - - Eklendi - - -

niye sen kundakçı mısın gardaş ? :zzz: sopa:
:dry: yok bi merak movistar 111.030.610 la flashladım telefonu downgrade de olmadı öyle mal gibi kaldım ortada gökçen abiyle falan makineye inşaata geçtik tık yok :D sonra bi hal çaresini bulup bikaç ustayla düzelttik çok şükür :spr

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
beni görerekten girmeyeydi bu işlere iyiydi..benim halimi biliyorsun dimi fatih az kalsın romu yakıyodum panpa :gul:[/QUOTE]

Kardisim her iste bir hayir var aslinda ogrenmis olduk bu rom root isini hic degilse ama ben de zor kurtuldum hele ki kablo cikinca yazilim yarida kaldi 15-20 dk oruclu oldugumu unuttum yapmadigim sey kalmadi telefon dowload moduna bir turlu gelmedi hep moda almaya calisirken ekranda bilgisayar ile baglanti kuramadigini gosteriyordu yani zor yirttim :D[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

TheMadness

TheMadness

Üye
beni görerekten girmeyeydi bu işlere iyiydi..benim halimi biliyorsun dimi fatih az kalsın romu yakıyodum panpa :gul:

Kardisim her iste bir hayir var aslinda ogrenmis olduk bu rom root isini hic degilse ama ben de zor kurtuldum hele ki kablo cikinca yazilim yarida kaldi 15-20 dk oruclu oldugumu unuttum yapmadigim sey kalmadi telefon dowload moduna bir turlu gelmedi hep moda almaya calisirken ekranda bilgisayar ile baglanti kuramadigini gosteriyordu yani zor yirttim :D
[/QUOTE]

En azından öğrenmiş oldun :D[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

enes122

enes122

Üye
Yeni konu açmak istemediğimden buraya yazıyorum
Arkadaşlar ben gb den direk 4.0.4 e geçtim aynı ekran kilidi sorunu bendede var hic bir şekilde ekran kilitlenmiyo ve birde power tuşuna basıli tutunca kapat veri agi modu uçak modu filan çıkmıyor direk telefonu kapatıyor telefonum G modeli değildir düz i9100

Türe

Türe

Üye
Yeni konu açmak istemediğimden buraya yazıyorum
Arkadaşlar ben gb den direk 4.0.4 e geçtim aynı ekran kilidi sorunu bendede var hic bir şekilde ekran kilitlenmiyo ve birde power tuşuna basıli tutunca kapat veri agi modu uçak modu filan çıkmıyor direk telefonu kapatıyor telefonum G modeli değildir düz i9100

ses açma ve güç tuşuna boot ekranı çıkana kadar bas sonra wipe data wipe cache yaop ;)

codblackops2

codblackops2

Üye
:hmmm

enes122

enes122

Üye
evet anlaşılan gb ye geri döneceğim 3 tane farklı ics denedim 2 si custom 1i stock 3unde de aynı sorun

enes122

enes122

Üye

ics de çok güzel s3 romları var misal salman rom v4 var

muhtemelen onlarda aynı sorunu verir.. peki birşey sorayım ben telefonu sadece internete girmek icin kullanıyorum oyun uygulama pek ugrasmam tavsiye edebileceğin sarjı iyi giden bi rom ve kernel varmı turkbey romunu kullanıyorum GB için olanı 1 gün götürüyo daha iyisi varmıdır?

Türe

Türe

Üye
muhtemelen onlarda aynı sorunu verir.. peki birşey sorayım ben telefonu sadece internete girmek icin kullanıyorum oyun uygulama pek ugrasmam tavsiye edebileceğin sarjı iyi giden bi rom ve kernel varmı turkbey romunu kullanıyorum GB için olanı 1 gün götürüyo daha iyisi varmıdır?

S2 de 1 günden fazla götüren görmedim günlük kullanımda :hmmm root yaparsan siyah kernelde batarya modu var

- - - Eklendi - - -

kardeş turkbey rom nasıl görsellik olarak ?

enes122

enes122

Üye

S2 de 1 günden fazla götüren görmedim günlük kullanımda :hmmm root yaparsan siyah kernelde batarya modu var

- - - Eklendi - - -

kardeş turkbey rom nasıl görsellik olarak ?

Siyah kernelde batarya modu nedir nasıl yapılır bilmiyorum anlatırsan sevinirim.

Turkbeyrom GB için en son sürümünü kullanıyorum görsellik pek oyle değişik bişey yok uygulama simgeleri değişik o kadar rom neak kernelle geliyor voltage controldan baktım neak kernelde misal 200mhz 875mv volt vermiş siyah kernel 200mhz de 975mv olarak ayarlı yani bana göre neak kernel daha da iyi gibi az voltaj almasından dolayı

Türe

Türe

Üye
Siyah kernelde batarya modu nedir nasıl yapılır bilmiyorum anlatırsan sevinirim.

Turkbeyrom GB için en son sürümünü kullanıyorum görsellik pek oyle değişik bişey yok uygulama simgeleri değişik o kadar rom neak kernelle geliyor voltage controldan baktım neak kernelde misal 200mhz 875mv volt vermiş siyah kernel 200mhz de 975mv olarak ayarlı yani bana göre neak kernel daha da iyi gibi az voltaj almasından dolayı

Link verebilir misin mobil değilsen bir baksam ? Dur resim bulabilirsem atayım

enes122

enes122

Üye
Turkbey rom v37 GB için en son sürümü buyur kardeşim

ekorotti

ekorotti

Üye

Cwm ye girin en altta kernel optionstan battery yi secin. Extweaks yuklu olmalidir ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt