Jelly Bean 2011 Xperia ailesine gelmeyebilir!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
byslmdq

byslmdq

Üye
    Konu Sahibi
Jelly Bean 2011 Xperia ailesine gelmeyebilir!
Evet arkadaslar yanlis okumadiniz . Sony Facebooktan yaptigi gazi aciklamalar sonucu Jelly Bean Xperia 2011 ailesine gelmeyebilir. Yorumlarda Mini Pro ve Arc S'e gelmeyecegi aciklanmis. Yani ICS rezillikti belki JBde umut olabilirdi ama o da olmadi anlayacaginiz.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Neyse custom rom olarak kullanırız bizde cyanogenmod10'u bekliycez

byslmdq

byslmdq

Üye
    Konu Sahibi
Öyle galiba.

Xelord

Xelord

Üye
Bence de gelmez yeni çıkanlara verirler heralde.

PriZm

PriZm

Üye
Sony'de Samsung'un adi satış politikasında emin adımlarla yürüyor sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar ve byslmdq
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Sony'de Samsung'un adi satış politikasında emin adımlarla yürüyor sanırım :)

Samsung çok fena ya Nexus s için 4.1 güncellemesi bile çıktı galaxy s lere yetersiz diyor..

Donanım tamamen aynı.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
byslmdq

byslmdq

Üye
    Konu Sahibi
Bu Nexus'ta var bi iş hocam o zaman :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arc S'e niye gelmiyo simdi bak bak :off:

İlla Sola yada P gibi mutlaka bi yeri engelli olan cihazlar mı alalım JB için.

byslmdq

byslmdq

Üye
    Konu Sahibi
serif55

serif55

Üye
Arkadaşlar gönül isterdiki bizde orjinal jb romu kullanalım ama malesef elden bişey gelmiyor. O kadar bilgili deneyimli yazılım mühendisi çalışıyor Sony nin arge bölümünde ama bana kalırsa forumlarda 13-14 yaşındaki custom rom yapan yetenekler daha başarılı bi iş çıkarıyor :) Jb yide custom rom olarak yüklicez hatta ben yükledim ama biraz eksikleri vardı kaldırdım tamamlanmasını bekliyorum

XPeria S

XPeria S

Üye
XPeria S'e gelecek mi?

serif55

serif55

Üye
Xperia S 2012 model bir Sony cihazı senin telefonun garanti alır güncellemeyi. Zaten en son Sony Ericsson olarak Arc S i çıkarttılar yetim gibi ortada bıraktılar yaw :)

byslmdq

byslmdq

Üye
    Konu Sahibi
Xperia S'i alırlar hocam garanti. :oke:

oqlahoma

Üye
Yazik u8800pro bile 2 defa guncelleme aldi

SilentOne

SilentOne

Üye
çok yazık heralde sony sadece kendi ürettiği telefonlara destek vericek ericsonla beraber ürettiklerine değil bir an once telefonları elden çıkartmak lazım

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
ICS Doğru düzgün olsaydı tamam derdik ama zaten sorunlu ICS ver JB Yi Sende rahat et bizde !

• Beğen
Tepkiler: byslmdq
oleytoo

oleytoo

Üye
bence neo v ye gelebilir çünkü kullanıcı oranı çok fazla... Eskiden bende n97 vardı biz son güncellemeyi aldıktan sonra 5800 daha eski olmasına rağmen 2 güncelleme daha almıştı bana kalırsa bu işler kullanıcıya bağlı. En azından neo v için ics yi daha stabil hale getirirler...

liselixx

Üye
bence neo v ye gelebilir çünkü kullanıcı oranı çok fazla... Eskiden bende n97 vardı biz son güncellemeyi aldıktan sonra 5800 daha eski olmasına rağmen 2 güncelleme daha almıştı bana kalırsa bu işler kullanıcıya bağlı. En azından neo v için ics yi daha stabil hale getirirler...

bence de vermek zorundalar yoksa memnun kalmayan bi daha sony almaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt