ELECTRONİC
Üye
Kamera focus özelliği diyoruz basit bi şey gibi gelebilir ancak cihazın kamerasının donanımsal olarak desteklemesi gerekir bu olayı arkadaşlar yazılım ile yapılıcak basit bir şey değil cihazı alırken teknik detayları iyi araştırmak gerek oto focus istiyorsak N8 808 istemiyorsak c6 c7 701 700 vs ...
- - - Eklendi - - -
evraklar senin elinden geçiyordu sanıyorum hatta meego ve symbianı bitirin kararınıda elopla birlikte aldınız nokianın olayı para değil symbian dan desteği çekeceğiz açıklamasının gelmesinin sebebi sadece ve sadece wp li cihazlara çok güvenmeleriydi sonra bi hüsran yaşandı tekrar symbiana sarıldı üst sekment bi cihaz ile hemde devrim dediği bi cihazda yine symbian belle ile karşılaştık meego yu zaten bi daha çıkarmıycam demişdi eee nereye döndük symbiana işletim sistemlerinin atasına symbian OS nokia ismi teknoloji literatüründe bulunduğu sürece piyasada kalıcak elop gider velop gelir stratejiler değişir denize düşende yılana sarılır ios veya android kadar çeşit olmasada yine kişisel olarak söylüyorum en kullanışlı en düzenli ve en basit sistem symbian Os'dur bu çok farklı bi şey symbian la doğdum symbianla ölürüm gibi bi şey işin özü bu sistemden destek çekicek olsa idi nokia satın almazdı milyon dolarlar verip aldı ve bunun daha uzun süreler boyunca kullanılacağı konusunda eminim symbianOs un ekmeğini nokia daha çok yer tüketici olarak bilmediğinize mi yönelirsiniz yoksa bildiğiniz eskimiş ancak yeni bi görünüme sahip olan sisteme mi symbian ismini 2016 değil 2096 ya kadar daha çook duyarsınız rekabet iyidir yenilikleri beraberinde getirir iyi forumlar ...
- - - Eklendi - - -
Afyon reklamı yapmaya gerek yok sıkıntıda yok İos için geliştiriciler bi şeyler yapıyor tamam kabul ama 2 bin lira verdiğim cihaza bide para verip uygulama indirirsem salaklığıma doymam bu benim şahsi görüşüm tabi apple her şekilde sömürgeci bi strateji içinde bluetoth u kullanama mp3 çalama 4s e kadar olan süreçde kamera ile tatmin olma eee nereye gitti bizim para isme apple neymiş Iphone muş bırakalım şimdi onu bunu bi kenara nokianın finansal desteğine geçelim nedir 5 milyar mı nakiti kalmış
Arm koymadığından desteği çekti demedim.Symbian telefonların büyük bir eksiği dedim.Uygulama oyun eksikliğini ps vita al geçsin diye geçiştirip daha sonrada 808 yerine kamera al diyenlere laf edersiniz.Öyle saçma bir yaklaşım mı olurmuş.Yayıncılardan bir atak beklemeye devam edin.Yayıncılar bekleyip bekleyip desteksiz sisteme bir anda atak yaparlar zaten.Hayır bende yeri gelir Symbian'ı överim hatta 808 konularındaki mesajlarıma bakarsan güzel telefonların -en azından belli kesimler için- hakkını verdiğimi görürsün ama boş hayaller peşinde koşmak apayrı bir dünya.Ayrıca şuan arm11 kullanan başka bir firma söyler misin ? Atası olması ile devamlı başarılı olacağı çok farklı şeyler.Şuanda Symbian'ın Android ya da IOS'la hiç bir şekilde yarışamayacağı bir gerçek.Her ne kadar fan olursak olalım bunu kabul etmeliyiz.Ayrıca Nokia Symbian'ı bırakma kararı aldığında 5 milyar nakit rezervi kalmıştı ve bu rezervle 1 tane bile olmaz ama 2 sistemi geliştirmesini istiyorsunuz.Kendi sistemlerden biriyle devam etmek isteseydide bu Symbian değil MeeGo olmalıydı.Son günlerde de yani Nokia Symbian'a desteği çekeceğini açıklamadan öncede OVI'ye oyun-uygulama yağmıyordu.Yine diğer sistemlere göre çok çok daha yavaş gelişiyordu.Bu azda olsa gelişme durduruldu doğru fakat bir anda Symbian desteğimizi çekiyoruz denilince durmuş gibi lanse ediliyor bu olay.Ayrıca s40'ın çok fazla satması pek bir önem arz etmiyor.Akıllı telefon üreten bir firma iseniz ucuz telefonlardan elde edeceğiniz gelir hiç bir işe yaramaz isimde yapamazsınız.Akıllı telefonlarla ilgili konuşuyorsak akıllı telefonların atası bizi ilgilendirmez her şeyin bir sonu vardı sevinirsiniz ya da sevinmezsiniz Symbian'ın sonuda geldi...
Ayrıca Wp ile Symbian'ın uzaktan yakından bir ilişkisi yok.Wp Microsoft'un mobil sistemi...
- - - Eklendi - - -
Satış stretejisi olabilir.Kameraya o özelliği ekleseydi çoğu kişi N8'e karşı 701'i ya da 603'ü v.s tercih edebilirdi.Bu durumda daha pahalı olan telefonu satmazdı.
evraklar senin elinden geçiyordu sanıyorum hatta meego ve symbianı bitirin kararınıda elopla birlikte aldınız nokianın olayı para değil symbian dan desteği çekeceğiz açıklamasının gelmesinin sebebi sadece ve sadece wp li cihazlara çok güvenmeleriydi sonra bi hüsran yaşandı tekrar symbiana sarıldı üst sekment bi cihaz ile hemde devrim dediği bi cihazda yine symbian belle ile karşılaştık meego yu zaten bi daha çıkarmıycam demişdi eee nereye döndük symbiana işletim sistemlerinin atasına symbian OS nokia ismi teknoloji literatüründe bulunduğu sürece piyasada kalıcak elop gider velop gelir stratejiler değişir denize düşende yılana sarılır ios veya android kadar çeşit olmasada yine kişisel olarak söylüyorum en kullanışlı en düzenli ve en basit sistem symbian Os'dur bu çok farklı bi şey symbian la doğdum symbianla ölürüm gibi bi şey işin özü bu sistemden destek çekicek olsa idi nokia satın almazdı milyon dolarlar verip aldı ve bunun daha uzun süreler boyunca kullanılacağı konusunda eminim symbianOs un ekmeğini nokia daha çok yer tüketici olarak bilmediğinize mi yönelirsiniz yoksa bildiğiniz eskimiş ancak yeni bi görünüme sahip olan sisteme mi symbian ismini 2016 değil 2096 ya kadar daha çook duyarsınız rekabet iyidir yenilikleri beraberinde getirir iyi forumlar ...

Diyorum ki şirket bunun gibi bazı bilgilerini açıklıyor zaten olması gerekende bu sense bana kalkmış evet mali şeyleri senin elinden geçiyor zaten Symbian'ı bırakma kararını da sen aldın diyorsun.Ayrıca açıklamanın sebebi Wp'li cihazlara çok güvenmesi osu busu değil.Microsoft ile olan büyük yakınlığı ve anlaşmaları sonucunda diğer işletim sistemlerini bırakmak ve birbirlerini iyice bağlı konuma gelmek zorundaydı.Yani hem Microsoft Nokia'ya hemde Nokia Microsoft'a şuanda bağlı konumdalar zaten Microsoft'un hiç yapmadığı kadar büyük tavizler vermesinin sebebi de bu.Ayrıca en basit, en kullanışlı, en stabil işletim sistemide Symbian değil.Kullanışlılık, basitlik ararsan çok daha kullanışlısı, basitlik ararsan çok daha basiti, stabillik ararsan zaten alası var.Şimdide gelir bunlara cevap olarak Neymiş daha basiti dersin ne diyeyim sana...