Android'in bu özelliği hoşuma gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
N9'daki gibi multitasking çıkar mı ki tekrar :hmmm Hiç sanmıyorum gerçi :hmmm Android ve ios'takine multitasking demek bile yanlış :ah
Aynen kardom benim dikkatimi çekenlerden biri de N9 da uygulamayı kenara atıyorsun örnek pusula uygulama ekranına gelince telefonu çevirince pusula da o ekranda oynuyor.. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Isabel

Türe

Türe

Üye

Aynen kardom benim dikkatimi çekenlerden biri de N9 da uygulamayı kenara atıyorsun örnek pusula uygulama ekranına gelince telefonu çevirince pusula da o ekranda oynuyor.. :hmmm

gerçek multitasking :hmmm Kardo ben az uyuyayım 9.30'da iğrenç bir ses uyandırdı ne olduğunu bilmediğim |-)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
pRime.

pRime.

Üye
iOstada böyle, ram yetmeyince uygulamalar kapanip tekrar kaldigi yerden aciliyor.

Eski S60v5 lerdeki Ram yetmiyor, uygulama kapatin mesajindan daha iyi bir ozellik :)

eski s60v5'lerde yeterli ram olmadığından olabilir mi mesela? ve ayrıca neredeyse hiçbir uygulamada kaldığı yerden devam etme gibi bir şey yok. arkpa planda çalışmıyorsa çalışmıyor. senin o dediğin fruit ninja ve tarayıcılarda oluyor genelde.

doctorrr

doctorrr

Üye

Evet kardo anneme de sordum nereden geldiğini anlayamadık :ah
bizim burda anca gece turistler alem yaparsa uyanırım... ondada şişe kırarlar falan iyice cozuturlar polis falan gelir :D

• Beğen
Tepkiler: Türe ve MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

bizim burda anca gece turistler alem yaparsa uyanırım... ondada şişe kırarlar falan iyice cozuturlar polis falan gelir :D
Bizim apartmanda diskocu dolu yahu gece gece son ses Tripkolik dinliyorlar..Gececilerde bilgisayarın kulaklığını takıp kendim şarkı dinlerim hep.Onların sesi çok fazla gelir.Apartman hayatından ve çevreye rahatsızlık verme gibi bir dertleri yok.Kimsenin de şikayet ettiği yok.Her gece Tripkolik,İsmail Yk,Dansa Kuduro...Her gece disko gibi apartman :zzz:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye

Bizim apartmanda diskocu dolu yahu gece gece son ses Tripkolik dinliyorlar..Gececilerde bilgisayarın kulaklığını takıp kendim şarkı dinlerim hep.Onların sesi çok fazla gelir.Apartman hayatından ve çevreye rahatsızlık verme gibi bir dertleri yok.Kimsenin de şikayet ettiği yok.Her gece Tripkolik,İsmail Yk,Dansa Kuduro...Her gece disko gibi apartman :zzz:
tripkolik ve ismail yk :kop2: ya karşim çekilmez ama o ya bizim burdakiler pitbull chris brown nicki minaj ara sıra yaşlı turistler gelip modern talking falan çalıyorlar :D

• Beğen
Türe

Türe

Üye
ahaha :kop2: kardo çaktırma arada kudur baby dinliyorum çok hoş :naughty: :kop2:

MasteLaa

MasteLaa

Üye

tripkolik ve ismail yk :kop2: ya karşim çekilmez ama o ya bizim burdakiler pitbull chris brown nicki minaj ara sıra yaşlı turistler gelip modern talking falan çalıyorlar :D
Bizim ki her şey dinler mübarek gece gece Sanane şarkısı çalar bak youtube dan izle İsmail YK nın gece gece onu dinlemek zorunda kalıyorum.Allah'tan telefonun kulaklığı var laptopa takıp şarkı dinliyorum :naughty:

- - - Eklendi - - -

ahaha :kop2: kardo çaktırma arada kudur baby dinliyorum çok hoş :naughty: :kop2:
İsmail YK posterleri kaynardı eskiden evde :naughty:

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye

Bizim ki her şey dinler mübarek gece gece Sanane şarkısı çalar bak youtube dan izle İsmail YK nın gece gece onu dinlemek zorunda kalıyorum.Allah'tan telefonun kulaklığı var laptopa takıp şarkı dinliyorum :naughty:

- - - Eklendi - - -

İsmail YK posterleri kaynardı eskiden evde :naughty:
:aha:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konu koptu :ehe

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Türe

Türe

Üye

Konu konuyu açıyor neyse ben de konu açayım barı :kıskıs: Bugün telefonda 92 tane sekme açtım internette :D

Müdür sen telefonu niye o kadar zorladın bakiyim sopa: sonra baban niye o kadar sekme açtın bozacaksın diyecek krize gireceksin kardo a aaa :kop2:

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
  • Beğen
Tepkiler: doctorrr, Isabel ve Türe
Türe

Türe

Üye
Gelince ben de denicem kardo :ehe

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Gelince ben de denicem kardo :ehe
Kardom bu arada bir program buldum daha doğrusu ilk defa gördüm belki daha önce cahilliğimden görmemişimdir :kıskıs: Google Play den indirdim telefon hızlandı boş Ram arttı :D 3 mb lık bir uygulama :D

• Beğen
Türe

Türe

Üye

Kardom bu arada bir program buldum daha doğrusu ilk defa gördüm belki daha önce cahilliğimden görmemişimdir :kıskıs: Google Play den indirdim telefon hızlandı boş Ram arttı :D 3 mb lık bir uygulama :D

Kardo hemen pm'den link atıyorsun :naughty: bak ben de sana Jelly Bean ile ilgili bir video atacağım :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt