sgs2 4.0.4 kamera sorunu (çözüldü)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
kardeş orjinal kies tr rommu yoksa avrupa romlarından mı yükledin ?

Orjinal galba türe vermişti şu anda çalışıyorum yarın gündüz kiese bağlayıp deniyecem

- - - Eklendi - - -

Siyah kernel yuklu ise sorun olmaz wipe falan. Siyah kernel 3.4.1 yukle ve xda forumundaki 4.0.4 camera black screen fix for non-stock kernels konusuna bak. Bir zip dosyasi indireceksin. Onu cwm dan kurman gerekli.

- - - Eklendi - - -

Sammobile da bulunan galaxy s2 4.0.4 un stock kernel i ile wipe ya da nandroid backup yaparsan cihaz brick oluyor jtag bile bazen kurtaramiyor.

- - - Eklendi - - -

Mobil olmasam sonuna kadar yardim ederim. Ancak mobil bu kdar oluyor.

Baktım o konuya ama ingilizcem olmadıgı için hiç bir şey anlamadım

- - - Eklendi - - -

yaptım en sonunda hepinizden allah razı olsun :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Siyah kernel yuklu ise sorun olmaz wipe falan. Siyah kernel 3.4.1 yukle ve xda forumundaki 4.0.4 camera black screen fix for non-stock kernels konusuna bak. Bir zip dosyasi indireceksin. Onu cwm dan kurman gerekli.

- - - Eklendi - - -

Sammobile da bulunan galaxy s2 4.0.4 un stock kernel i ile wipe ya da nandroid backup yaparsan cihaz brick oluyor jtag bile bazen kurtaramiyor.

- - - Eklendi - - -

Mobil olmasam sonuna kadar yardim ederim. Ancak mobil bu kdar oluyor.

JTAG anakarta direk veriyi atıyor. Nasıl kurtaramıyor?

Dampierre

Dampierre

Üye

JTAG anakarta direk veriyi atıyor. Nasıl kurtaramıyor?

Super brick denilen olay. Sadece anakart degisimi ile duzeliyor.

- - - Eklendi - - -

Download mode aciliyor fakat hicbirsey yukleyemiyorsun. Oylece kaliyor telefon.

Türe

Türe

Üye
Super brick denilen olay. Sadece anakart degisimi ile duzeliyor.

- - - Eklendi - - -

Download mode aciliyor fakat hicbirsey yukleyemiyorsun. Oylece kaliyor telefon.

Benim download mode açıktı herşeyi yüklüordum fakat dahili hafızadaki sistem bileşenlerini görmediği için açılmıyodu cihaz sence anakart mı değişir :hmmm

Dampierre

Dampierre

Üye

Benim download mode açıktı herşeyi yüklüordum fakat dahili hafızadaki sistem bileşenlerini görmediği için açılmıyodu cihaz sence anakart mı değişir :hmmm

Sanirim super brick olmus cihaz. Eger servis ucretsiz degistirirse anakarti sorun olmaz sizin icin fakat eger durumu anlayip para isterlerse yinede jtag ile sansinizi deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt