Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ben tüm adımları doğru bir şekilde yapıyorum ve hata almıyorum fakat hala sertifikalı uygulamaları açamıyorum :)
sorun nedir acaba,bir de ben birkaç defa hack denemiştim o yüzden ayarları falan mı bozdum

Yükleme ayarlarından, yazılım yüklemeyi 'Tümü'
Çevrim içi sertifika kontrolünü 'Kapalı' seç..

c/sys/ bin klasörüne telefonuna uyumlu install server:exe dosyasını attın mı?

majorty

Üye
Yükleme ayarlarından, yazılım yüklemeyi 'Tümü'
Çevrim içi sertifika kontrolünü 'Kapalı' seç..

c/sys/ bin klasörüne telefonuna uyumlu install server:exe dosyasını attın mı?
evet attım ve zaten kapalı.benim sorunum nortonun lisans istemesi.hatta diğer şekillerde hacklemeyi deniyorum hiç hata falan almıyorum ama bi türlü unsigned dosyaları açamıyorum

Emrgncy

Emrgncy

Üye
evet attım ve zaten kapalı.benim sorunum nortonun lisans istemesi.hatta diğer şekillerde hacklemeyi deniyorum hiç hata falan almıyorum ama bi türlü unsigned dosyaları açamıyorum

:hmmm anlayamadığım nortonu açıp içindeki yamaları restore yapamıyormusun?

majorty

Üye
yapmıyorum değil şu lisans sorunu yüzünden hiçbir şey yapamıyorum

++
rompatcher plus artık open4all rp+ nın altındakini görmüyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
senin lisans istiyor dediğin Rompatcher olmasın :hmmm

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bu konu norton ile değil mobilsecurity ile yapılıyor, bunu denedin mi?
mobil security'i kurup içindeki yamaları restore yaptın mı?

majorty

Üye
evet yaptım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Sorun yok o zaman. Nortonla işin yok artık.

Sana lazım olan rompatcher

- - - Eklendi - - -

rom patcher'ı aç ve içindeki yamaları aktif et.

Ha birde telefonun modeli nedir

majorty

Üye
nokia 603.
Rom patcher de artık sadece 1 yama gözüküyor

- - - Eklendi - - -

allah allah mobile security lisans istiyor

uur19

Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar hack işlemini yaptım her şey normal ama bazı widgetleri yüklemek istediğimde güncelleştirme hatası alıyorum. Bunun çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler hayırlı ramazanlar.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar hack işlemini yaptım her şey normal ama bazı widgetleri yüklemek istediğimde güncelleştirme hatası alıyorum. Bunun çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler hayırlı ramazanlar.

Aynı özellikli widget ten sadece birisini yükleyebilirsin, diğerini yüklemek için önce yüklü olanı kaldırmalısın.

örneğin, bir analog saat widget'i yüklü ise ikinci bir analog saat yükleyemezsin ama dijital yükleyebilirsin...

uur19

Üye
anladım kardeşim çok sağol.

hilmibozkurt

hilmibozkurt

Üye
telefonum nokia 500 belle. Yazılım sürümü 111.020.0059. Mobile securityde quarantine list boş görünüyor. Ne yapabilirim?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
telefonum nokia 500 belle. Yazılım sürümü 111.020.0059. Mobile securityde quarantine list boş görünüyor. Ne yapabilirim?

tmquarantine dosyasını C kök dizinine attın mı?

Dikkat et klasör olarak atacaksın içindekileri değil..
Bir de tmquarantine zip içerisindeyse yine olmaz, zipten çıkarıp at.

ikinci bir ihtimal ise telefonu daha önceden hacklediysen ve restore işlemini yaptıysan ve bundan sonra telfona format, flash atmadıysan o sebeplede görünmeyebilir. Eğer böyle bir ihtimal söz konusu ise bu işlemi yapmana gerek yok sadece rompatcher'ı kurman yeterli...

Fuad199219

Üye
mende alinmir.komek edin quarantin listi restore all etdikde error verir.

ysnytgn

Üye
C7 hacklendi teşekkürler :)

hilmibozkurt

hilmibozkurt

Üye

tmquarantine dosyasını C kök dizinine attın mı?

Dikkat et klasör olarak atacaksın içindekileri değil..
Bir de tmquarantine zip içerisindeyse yine olmaz, zipten çıkarıp at.

ikinci bir ihtimal ise telefonu daha önceden hacklediysen ve restore işlemini yaptıysan ve bundan sonra telfona format, flash atmadıysan o sebeplede görünmeyebilir. Eğer böyle bir ihtimal söz konusu ise bu işlemi yapmana gerek yok sadece rompatcher'ı kurman yeterli...

klasör olarak attım zaten ve önceden hacklememiştim yinede teşekkürler kardeşim saolasın

ephedra

Üye
mobile security ekte yoktu internette de bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

pksyn

Üye
telefonum c5-03 mobile security kurdum ama açılmadı sonrada silmek istediğimde silemedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Üst Alt