aliosman166
Üye
Symbian'ın Sorunu
arkadaşlar symbian öldü falan filan diyorlar da bence yazılımda bir sorun yok symbian'ı öldüren nokia.. bu platform önceden dünyanın en iyisiydi özellikle s40'a binlerce oyun ürettiler.. şimdi android ios felan çıktı nokia da symbian a desteğini bırakınca kimse symbian a uygulama, oyun vs. yazmayı bıraktı ama yazılsa yazılmayacak die bir şey yok ios ve android için çok basit programlar üretiyorlar symbianda olmaması için hiçbir engel yok ama üretmiyorlar işte neden çünkü symbian öldü diyorlar. nasıl olsa kullanıcısı azalıyor diyorlar. Sanki birileri nokia'nın büyümesini istemyor symbianı hiç istemiyor da engelliyorlar symbianın gelişmesini 
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ios ve androidte o kadar gereksiz veya çok basit uygulamalar var ama bunun symbian için olanları çok az sanki dünyada 2 tane işletim sistemi var gibi davranıyorlar..

siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ios ve androidte o kadar gereksiz veya çok basit uygulamalar var ama bunun symbian için olanları çok az sanki dünyada 2 tane işletim sistemi var gibi davranıyorlar..

başka işletim sistemlerine geç tamam ama symbianı da sahipsiz bırakmanın bir anlamı yok. eminim yazılamadığından deil destek yok die kimse yazmıyor o yüzden çekiliyor bu sıkıntı.