asphalt5 marketplace'te

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
asphalt5 marketplace'te

populer araba yarişi oyununun 5.serisi marketplaceten windowsphone kullanicilari icin indirime acildi. Darisi 6. Ve 7. Versiyonlarina diyelim.
8 zorlu etaptan oluşan oyunda geniş bir araba listesi bizleri bekliyor.

Audi R8, Audi TT-RS, Audi Q7, Lamborghini Gallardo LP 560-4, Lamborghini Murciélago LP 670-4 SV, Lamborghini Reventón, Ferrari 599 XX, Ferrari California, Ferrari F430 16M, Ferrari FXX Evolution, Nissan 370Z, Nissan GT-R R35, Bugatti Veyron 16.4, BMW X6M, Caterham CSR Superlight, 2009 Chevrolet Corvette ZR1, 2010 Chevrolet Camaro SS, Ducati 1198, Ducati Monster 1100s, Ford GT, Ford Shelby GT500, Gumpert Apollo, Kawasaki Z750, Kawasaki ZX6-R, Lotus 2-Eleven, Lotus Evora, Mercedes E Class, Mercedes ML 63 AMG, Mercedes-Benz S65 Black Series, MINI Cooper S, RUF 3400 K, RUF Dakara, RUF Rt 12

gameloftun bu oyununu 2.99 $ satinalabilir veya ucretsiz trial versiyonunu indirebilirsiniz.

[video]http://www.youtube.com/embed/4YqbkuHjhEI[/video]

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Peki Android'teki gibi düzgün grafiklimi Symbian'daki gibi kırpılmış mı bir bilginiz var mı ? Diğer gelecek Gameloft oyunlarının kaderini belirleyebilir bundaki durum çünkü.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
anılbaran

anılbaran

Üye
Ali abi yeni bişi degil ki bu :) aylar önce baktıydım asphalt 5 var dı ama 6 yok daha yakında 7 gelecek o zaman göstericez fandroidçilere :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Ali abi yeni bişi degil ki bu :) aylar önce baktıydım asphalt 5 var dı ama 6 yok daha yakında 7 gelecek o zaman göstericez fandroidçilere :)

16-07-2012de markete yuklenmiş:D

- - - Eklendi - - -

Peki Android'teki gibi düzgün grafiklimi Symbian'daki gibi kırpılmış mı bir bilginiz var mı ? Diğer gelecek Gameloft oyunlarının kaderini belirleyebilir bundaki durum çünkü.

indirmedim o yuzden grafikler hakkinda bir bilgim yok ama oyunun boyutu 110mb oldugu icin kirpilmiş grafiklere sahip oldugu geldi aklima:D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

16-07-2012de markete yuklenmiş:D

- - - Eklendi - - -

indirmedim o yuzden grafikler hakkinda bir bilgim yok ama oyunun boyutu 110mb oldugu icin kirpilmiş grafiklere sahip oldugu geldi aklima:D

Olabilir inşallah bundan sonrakiler kırpılmamış gelir.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

bu oyunlar yapimci firma tarafindan port edildigi icin mutlaka kirpmalar oluyor. Bundan sonrakiler wp'ye ozel yazilacagi icin kirpma vs olmaz diye duşunuyorum.

WP'ye özel yazılma olayını bilmiyordum arayüzden dolayı uygulamalar neysede oyunlar neden özel yazılacak ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
hazir olan başka sistem icin yazilan oyunun portlanmasiyla sifirdan wp icin yazilan oyun arasinda mutlaka kalite farki oluyor. O yuzden ayni oyunlar ios android ve wpye ciksa bile o oyunlar ios versiyondan portlama oldugu icin kalite kaybi oluyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun, diğerleri de gelir inşallah...:)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Zaten vardı hünkarım ben paylaşmıştım, belki bu yeni versiyondur...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
anılbaran

anılbaran

Üye
yeni yüklememiştir ben hatırlıyorum haa güncellenmişir belki o ayrı hatırlıyom asphalt 6 yı ararken 5 bulmuştum çünkü :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
version 1.0.0.0 date 07/16/2012 link tiklayin orada yaziyor

Symbianize

Symbianize

Üye
Biz 7 oynuyoruz :D

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
cihanisultanın yorumu olmayan konu varmı?

Nerden buluyor bu hızı

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Adam hünkar olmuş altı üstü bir forumdaki konulara mı yetişemeyecek heeyt be :D

• Beğen
Tepkiler: Kanuni_1520
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler.:D

• Beğen
Tepkiler: Kanuni_1520 ve OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt