sgs2 4.0.4 kamera sorunu (çözüldü)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
sgs2 4.0.4 kamera sorunu (çözüldü)
arkadaşlar dün akşam 4.0.4 guncellemesini yaptıktan sonra kamera sorunu ortaya çıktı görüntüyü göstermiyor ama çektikten sonra galeride görünüyor nasıl düzeltebilir alt sürümlerde sorun varmı ve hangi sürümü yuklememi tavsiye edersiniz. şimdiden teşekkür ederim

TheMadness

TheMadness

Üye
Recoveryden wipe data yap. Verilerin silinir

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu basit bir sorun Madness'in dediğini yap :)

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
:) size biraz saçma. gelecek ama recover nerde nasıl bulurum bir aciklarmisiniz android hakkında hiç bir bilgim yok

TheMadness

TheMadness

Üye
Telefonu kapat güç home ses açma tuşlarına aynı anda bas boot ekranı gelinceye kadar. Sonra bırak recovery menüsü açılacak ses açma kapama ile hareket ettireceksin güç tuşu ile onaylayacaksın. Orada wipe data var. ona gelip güç tuşuna basacaksın. Not: telefonun içindeki verileri yedeklemeyi unutma. (kopyala yapıştır yaptım saygısızlık olmasın büyüğümseniz yanlış anlamayın)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı olsun Şeref abi. Kullandıkça öğrenirsin :)

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
yapamadım ya direk odin moduna geçiyor şu anda disardayim yedeği nereye almam gerekiyor

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
onlar hafıza kartında hafıza kartı silinirmi

Dampierre

Dampierre

Üye
Official 4.0.4 ise asla wipe yapma sakin. Hardbrick olur cihazin

- - - Eklendi - - -

Wipe falan yapma eger custom kernel kurulu degilse

- - - Eklendi - - -

Google a 4.0.4 camera black screen fix yaz. Xda dan bir konu var bu olayin cozumu ile ilgili.

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
siyah kernel yüklü

TheMadness

TheMadness

Üye
Official 4.0.4 ise asla wipe yapma sakin. Hardbrick olur cihazin

- - - Eklendi - - -

Wipe falan yapma eger custom kernel kurulu degilse

- - - Eklendi - - -

Google a 4.0.4 camera black screen fix yaz. Xda dan bir konu var bu olayin cozumu ile ilgili.

İlginç. Hiç duymadım brick olanı.

- - - Eklendi - - -

cwm varsa wipe yapabilirsin sdkart gitmez

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
cwm ne oluyor

TheMadness

TheMadness

Üye
Recovery

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
düzelmedi ya kamerayı açıyorum siyah ekran görünüyor resim çekiyorum ondan sonra görebiliyorum resmi yani kamera görüntüyü ekrana yansıtmıyor

Dampierre

Dampierre

Üye
Siyah kernel yuklu ise sorun olmaz wipe falan. Siyah kernel 3.4.1 yukle ve xda forumundaki 4.0.4 camera black screen fix for non-stock kernels konusuna bak. Bir zip dosyasi indireceksin. Onu cwm dan kurman gerekli.

- - - Eklendi - - -

İlginç. Hiç duymadım brick olanı.

- - - Eklendi - - -

cwm varsa wipe yapabilirsin sdkart gitmez

Sammobile da bulunan galaxy s2 4.0.4 un stock kernel i ile wipe ya da nandroid backup yaparsan cihaz brick oluyor jtag bile bazen kurtaramiyor.

- - - Eklendi - - -

düzelmedi ya kamerayı açıyorum siyah ekran görünüyor resim çekiyorum ondan sonra görebiliyorum resmi yani kamera görüntüyü ekrana yansıtmıyor

Mobil olmasam sonuna kadar yardim ederim. Ancak mobil bu kdar oluyor.

RepresentativE

RepresentativE

Üye
arkadaşlar dün akşam 4.0.4 guncellemesini yaptıktan sonra kamera sorunu ortaya çıktı görüntüyü göstermiyor ama çektikten sonra galeride görünüyor nasıl düzeltebilir alt sürümlerde sorun varmı ve hangi sürümü yuklememi tavsiye edersiniz. şimdiden teşekkür ederim

kardeş orjinal kies tr rommu yoksa avrupa romlarından mı yükledin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt