Galaxy s3 ve Htc one x

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By Fixed

Üye
    Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla çözümü var ram sorununun da. O zaman S3 alıcam :)

Suyaka

Suyaka

Üye
Ram'in o şekılde olması sıkıntı yaratıyor mu ? Az para değil aldıktan sonra uzun süre alacağım için bu kadar soru soruyorum kusura bakmayın :D

Hayır, Samsung güncelleme ile düzeltti zaten. Biz kendi çapımızda rötuşlar yapıyoruz. S3 de alınacak telefon HTC One X de fakat: hep söyledim söyleyeceğim, HTC'nin batarya çıkarılamıyor, hafıza artırılamıyor. Bunlar dikkate alındığında muazzam bir handikap. Yani S3 performansta zaten öndeydi, bu avantajlarıyla birlikte de başa oturuyor.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Ram'in o şekılde olması sıkıntı yaratıyor mu ? Az para değil aldıktan sonra uzun süre alacağım için bu kadar soru soruyorum kusura bakmayın :D

Kardesim ram konusuna kafanı hic takma benim telin ramı 540 mb. larda dolasıyor genelde ama daha ne bir kasılma ne bir tekleme hic bir sey gormedim mesela cihazda ps1 emulatoru kurulu bi yandan residen evil 3 oynarken. Bi yandan dead triger oynayabiliyorum bu arada samsung chat, hotmail, gmail, hesapları ve maxi cep devamlı acık gram kasma yapmıyor cihaz:)

Suyaka

Suyaka

Üye

Yok ram sıkıştırma yok. CyanogenMod 10 Previewlerinden biri yüklü rom olarak.

Abi ben kişisel roma hiç sıcak bakmadım bakmıyorum da. Ne launcherlar ne romlar bana göre değil. Kendi modifiyemi uygulamalarla kendim yaparım sonuçta ne olursa olsun aynı stabilite olmuyor orjinaldekiyle. Tek istediğim başlangıç uygulamalarını kararlı şekilde yönetebileceğim bir uygulama. O bana yetiyor zaten. Onun dışında hep görsellik.

TheMadness

TheMadness

Üye

Abi ben kişisel roma hiç sıcak bakmadım bakmıyorum da. Ne launcherlar ne romlar bana göre değil. Kendi modifiyemi uygulamalarla kendim yaparım sonuçta ne olursa olsun aynı stabilite olmuyor orjinaldekiyle. Tek istediğim başlangıç uygulamalarını kararlı şekilde yönetebileceğim bir uygulama. O bana yetiyor zaten. Onun dışında hep görsellik.

Oluyor bir dene bırakamazsın :D

SilentOne

SilentOne

Üye
uyma sen ona adam canı sıkıldıkça telefona brick yapıyor :D

newguard

newguard

Üye
Al sen s3 u benimde alali bir haftayi gecti bi problem yok raminde az kalmasina bakma hic bi oyunda kasma yok ses konusundada bi sey olmadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt