Galaxy s3 ve Htc one x

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By Fixed

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 ve Htc one x
arkadaşlar telefon alıcam galaxy s3 istiyorum ama internette birçok sorun yazmışlar her dakıka da telefon alamam o yüzden bir kere alayım uzun süre kullanayım istiyorum. forumda bu konuyla ilgili bir çok konu var gördüm ama tam anlamıyla bir sorun olup olmadığını öğrenip içim rahat ederek almak istiyorum.
galaxy s3 almaya kararlıyım ama kullananlar yorum yaparsa duruma göre htc one x alabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Kardeş bunun gibi konu çok. İlk açılan konularda s3 deniyordu ama one x'e güncelleme gelip düzelince bayağı(ki ben güncelleme yapmadan öncede memnundum ama) herkes one x demeye başladı. bencede one x. ama s3 alsanda pişman olmazsın.

By Fixed

Üye
    Konu Sahibi
Ben de bayağı araştırdım ama bir türlü karar veremedim. Kardeş One x'de güncelleme zor gelıyor androıd ıcın ve pıl suresı çok kısa dıye duydum. nasıl sence telefon?

Software95

Samsung Galaxy S3 alırsan ilerde sorun yaşamazsın ben sana söyliyeyim.One x güzel cihaz ama senbilirsin içinden ne geçiyorsa onu al derim 2 cihazda birbirinden iyi

• Beğen
Tepkiler: bertinos
bertinos

bertinos

Üye
Htc kalitesi mi samsung kalitesi mi? Htcnin özellikleri azcık daha iyi olabilir fakat s3ünde altta kalan özellikleri yok s3te çok iyi bir cihaz.Uzun süre kullanmak istiyorsan s3 al :oke:

- - - Eklendi - - -

Ben de bayağı araştırdım ama bir türlü karar veremedim. Kardeş One x'de güncelleme zor gelıyor androıd ıcın ve pıl suresı çok kısa dıye duydum. nasıl sence telefon?
Benden söylenesi htcye güvenme.Kaç serisi var bakalım desire,one,wildfire,incredible... sayamayacak kadar serisi var.Mesala huawei ideos x5i çıkardı.Telefon çok tuttu başka telefon çıkartmadılar.Htc ise neredeyse her hafta yeni cihaz çıkartıyor.Cihazlara özen gösterse haftada bir telefon çıkarmak yerine huawei gibi yapar 1 tane yapar oda sağlam olur patlama yaşatır.Htcyse her hafta yeni telefon çıkartıyor.Samsungdan şaşma derim.

By Fixed

Üye
    Konu Sahibi
Htc kalitesi mi samsung kalitesi mi? Htcnin özellikleri azcık daha iyi olabilir fakat s3ünde altta kalan özellikleri yok s3te çok iyi bir cihaz.Uzun süre kullanmak istiyorsan s3 al :oke:

- - - Eklendi - - -

Benden söylenesi htcye güvenme.Kaç serisi var bakalım desire,one,wildfire,incredible... sayamayacak kadar serisi var.Mesala huawei ideos x5i çıkardı.Telefon çok tuttu başka telefon çıkartmadılar.Htc ise neredeyse her hafta yeni cihaz çıkartıyor.Cihazlara özen gösterse haftada bir telefon çıkarmak yerine huawei gibi yapar 1 tane yapar oda sağlam olur patlama yaşatır.Htcyse her hafta yeni telefon çıkartıyor.Samsungdan şaşma derim.

Haklısın kardeş sağolasın ben de samsung düşünüyorum ama samsung s3'de de sıkıntıların olduğunu okudum o yüzden kararsızım

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

kardeş iyi diyorsunda bu anormal değilki. Teknoloji bu hep gelişir. Şimdi s3 one x ayarında. Diyelimki htc yeni model çıkardı. One x'ten iyi olacağına göre s3'tende iyi olacak. O zaman one x aldığında ne olacaksa s3'tede aynısı olacak. Ki zaten htc öyle bir cihaz yaparsa samsungta karşılık verecektir.

Symbianize

Symbianize

Üye

- - - Eklendi - - -

samsung yilda bir mi cikariyo oda her hafta cikariyo hatta htcden daha cook modeli oyle cihaz ariyosan iphone alcaksin yilda bir cihaz cikiyo

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Haklısın kardeş sağolasın ben de samsung düşünüyorum ama samsung s3'de de sıkıntıların olduğunu okudum o yüzden kararsızım

kardeş elektronik cihaz bu. sorun mutlaka olacaktır çıkan bir modelde. eğer kullanımı etkileyecekse değişirler zaten. Mesela benim telefonun altında ışık sızması var. Değişim için gönderdim degismediler. Bende sıkıntı etmedim. Ne farkedecek ki böylede seviyorum :D
HATTA aksine telefonun içindeki ışık ziyan olmamış oluyor :D
önceki telefonum galaxy s'ti. Şunu söyleyeyim:htc ve samsungun malzeme kalitesi arasında dağlar var. Htc çok kaliteli. Donanımda zaten önde. Güncellemelerlede yazılımsal olarak yetişti. Ama s3 kötü demiyorum. Benim gördüğüm bu.

By Fixed

Üye
    Konu Sahibi
Link verebılıyor muyuz bılmıyorum ama okumuştum

Suyaka

Suyaka

Üye

Orada yazan hiç bir problemle karşılaşmadım. 1 aydır bilfiil kullanıyorum.

By Fixed

Üye
    Konu Sahibi
Peki konuşurken ses gitmeme problemi doğru mudur?

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Kardeşim bir aylık s3 kullanıcısıyım bu yukarda vermiş olduğun problemlerin hiç birini yaşamadım ;) basta ben de senin gibi kararsızdım one x in tasarımı cok hosuma gidiyordu , ki halen oyle ama bataryasının hem cıkartılmaması hemde 1800 mh. Olması beni gs3 yonlendirdi. S3 aldığıma pişmanmıyım? Kesinlikle hayır! Bu iki cıhazda piyasadaki en ust cihazlar sen tercihini bence batarya sebebi yuzunden s3 ten yana yap ;)

Suyaka

Suyaka

Üye
Kardeşim bir aylık s3 kullanıcısıyım bu yukarda vermiş olduğun problemlerin hiç birini yaşamadım ;) basta ben de senin gibi kararsızdım one x in tasarımı cok hosuma gidiyordu , ki halen oyle ama bataryasının hem cıkartılmaması hemde 1800 mh. Olması beni gs3 yonlendirdi. S3 aldığıma pişmanmıyım? Kesinlikle hayır! Bu iki cıhazda piyasadaki en ust cihazlar sen tercihini bence batarya sebebi yuzunden s3 ten yana yap ;)

Konuşurken ses gitmeme sorununu şahsen ben yaşamadım ama yaşanılmış. Kezâ, son güncelleme ile birlikte konuşma esnasında ekranın sağ üst kenarına hoparlör ikonu eklendi görüşme kalitesini artırıcı adı altında. Ama dediğim gibi ben öyle bir problemle karşılaşmadım. Tek karşılaştığım sorun Ram'de çok az yerin olmasıydı ki bunu da zaten kendi yöntemlerimle hâllettim, üzerine bir de güncelleme gelince iyice yerleşti. Şu an %5O ile açılıyor telefon boş ram olarak.

bertinos

bertinos

Üye
Sonuna kadar galaxy s3

By Fixed

Üye
    Konu Sahibi

Konuşurken ses gitmeme sorununu şahsen ben yaşamadım ama yaşanılmış. Kezâ, son güncelleme ile birlikte konuşma esnasında ekranın sağ üst kenarına hoparlör ikonu eklendi görüşme kalitesini artırıcı adı altında. Ama dediğim gibi ben öyle bir problemle karşılaşmadım. Tek karşılaştığım sorun Ram'de çok az yerin olmasıydı ki bunu da zaten kendi yöntemlerimle hâllettim, üzerine bir de güncelleme gelince iyice yerleşti. Şu an %5O ile açılıyor telefon boş ram olarak.

Ram'in o şekılde olması sıkıntı yaratıyor mu ? Az para değil aldıktan sonra uzun süre alacağım için bu kadar soru soruyorum kusura bakmayın :D

TheMadness

TheMadness

Üye

Benim %20 ile açılıyor project butter sağolsun :D

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Evet bu problemden benimde haberim var, ama cozumu basit yapılması gereken sadece parazit azaltmayı kapatmak ;) aldım alalı bir sefer bile basıma gelmedi bu problem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt