Telefon Tavsiyesi galaxy s2 verip galaxy nexus alinmali mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 verip galaxy nexus alinmali mi
Arkadaşımda nexus gördüm çok hoşuma gitti sizcehangisi daha iyi takas edebilirim

enaa_881

enaa_881

Üye
kardes bana sorarsan s2 daha iyi nexusun tek artisi hd ekranin olabilir ama yinede s2 derim ben
ha yaklasik olarak performanslari ayni ama kamerasi 5 mp
karar senin tabiki

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bana göre s2 daha iyi.bence nexusu alma derim.yine tercih senin hocam...

amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
Kamera onemli değil ama oyun performansı nasıldır acaba s2 le ayniysa degisirim

Matador03

Matador03

Üye
uzak dur nexustan ;)

amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
Neden kötü yönleri neler ?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
sakınnn

Matador03

Matador03

Üye
programları kendi kendine kapatıyordu , performans alamıyordum sII kadar . aldığın paraya hak etmiyo

amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
Peki saolun yorumlariniz için s2 de devam

ozan2020

ozan2020

Üye
s3 devam :)

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Valla bence de asla yapılmaz amaa nexus a karşı büyük bir sempati duyuyorum :D

Dampierre

Dampierre

Üye
s2 yi alırken, tam yanında nexus duruyordu, büyük ekranı ve ekran çözünürlüğü ile aklımı çeldi ama s2 de kararlıydım, iyiki kararımdan sapmamışım.

victorfatih

Üye
nexusda yazılımda sıkıntı var.kullanıyorum 1,5 aydır. 2 defa format atmam gerekti. şarz oluyor gosteriyor kendiliginden. hicbiryere takılı degil. sonra kendiliginde duzeliyor. muzik calarların hepsi calarken hata veriyor. vs vs.

Matador03

Matador03

Üye
Surekli hata veren cihaz istiyorsaniz birebir ;) 1 hafta kullandim geri verdim . Gerek yok

STiFLeR31

Üye
Siz ne kullanıyorsunuz gerçekten çok merak ediyorum.. ya benimkisi nexus değil yada içlerinden en iyisi benmkısı cıkmıs.. daha hiç bir problem görmedim.. Güncellemelerde en hızlısı fazla anlamam gpu dan mış falanmıs ama ben bu telefondan çok ama çok menunum..

Symbianize

Symbianize

Üye
Siz ne kullanıyorsunuz gerçekten çok merak ediyorum.. ya benimkisi nexus değil yada içlerinden en iyisi benmkısı cıkmıs.. daha hiç bir problem görmedim.. Güncellemelerde en hızlısı fazla anlamam gpu dan mış falanmıs ama ben bu telefondan çok ama çok menunum..

anlamadigin icin boyle konusuyosun

plusnettr

plusnettr

Üye
Hesapta Google nin doğrudan desteklediği telefon olarak biliniyor hatta ilk sürüm güncellemesini de Nexus alıyor ama çok sorunlu imiş. Bende almayı düşünüyordum vazgectim

oqlahoma

Üye
Bence ascend p1 s2 yi ver p1 al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt