Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
Need For Speed Most Wanted indirmeyi düşündüm.392MB.Kurduktan sonra 2gb.benim pc kesin kasar.o yüzden gta 3'ü indiriceğim.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Başım ağrıyor:dry:

__xXx__

__xXx__

Üye

sen miydin bir iki hafta önce iddialaşmıştık hız konusunda? şaka maka keşke öyle bi imkanımız olsa da eline versem(anahtarı:ehe)
konuyu dağıtma diyemezsiniz çünkü bende bunu düşünüyorum :d:

alırım anahtarını mike

pelın_

antalyadan arkadaşım kadıköye gelmiş gel kahve içelim diyo kızım niyetliyim ben diyorum olsun bz dıyo delımıdır nedır:):naughty:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Akşama ne olucak bakalım:/

pelın_

acıktım

Şizofren_

Şizofren_

Üye
1 Saattir nerdeyse karşılıklı oturduğumuz halde msnde yazışıyoruz. Fazla nazlı insanlardan nefret ediyorum. İnsanın bir kararı olmalı ya:off::vur

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

pınar lamı yazışıyo acaba pınarmıydı yanlışmı hatırlıyorum yoksa(minoo olan değil ha)

pelın_

oyüden bize kız sze erkek dşyolar işte üstünden seneler geçsede biz unutmayız:aha:

Şizofren_

Şizofren_

Üye
oyüden bize kız sze erkek dşyolar işte üstünden seneler geçsede biz unutmayız:aha:
Bide maharetmiş gibi yazıyor ya. Azcık unutsanız ne olur sanki. Bıktım onu unuttun bunu unuttun diye fırça yemekten. Belki hatırlamak istemiyoruz. İşin o kısmını düşünen yok.

pelın_

oda sizin odunluğunuz nediyim:)

nokia_belle

nokia_belle

Üye

pelın_

suç ozaman o odunda değil, odunu yontmayı beceremeyen sizlerde. Oysaki öle bi yontuluruzki (işi biliceksiniz ama).

oralar derin konular yontmayi beceremeyen insanlarla birlikteyseniz benbilemem nasil yontuldugunuda unutma derim ve susarim

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Çok mu uğraşıyorum acaba biraz rahat mı bıraksam diyorum:hmmm

Üst Alt