Overclock

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

sen öle düşünüyorsun aylık 800 tl kazanıyorsun ve zorlanıyorsun geçinmek için biri geliyor sana her +400tl veriyor bu durum telefonlar için ole

Alakası yok yaw herşeyi böyle benzetemezsin :ehe

Şu benzetme olur ama; iki koşucu düşün ikisi de 800 metreyi 60 saniyede koşsun. Sen bir koşucuya doping vererek aynı sürede 1400 metre koşmasını sağlıyorsun :) Tabii doping verdiğin için vücudun başka noktaları etkileniyor fazla abartmamak lazım :)

ibo1996

ibo1996

Üye
    Konu Sahibi
dopingi az basarız ama soruma bi cevap :D

SilentOne

SilentOne

Üye

Alakası yok yaw herşeyi böyle benzetemezsin :ehe

Şu benzetme olur ama; iki koşucu düşün ikisi de 800 metreyi 60 saniyede koşsun. Sen bir koşucuya doping vererek aynı sürede 1400 metre koşmasını sağlıyorsun :) Tabii doping verdiğin için vücudun başka noktaları etkileniyor fazla abartmamak lazım :)

yaw arkadaş bira konusunda örnek verince bende boyle örnek verdim en azından overclock ğu birazdaha net anlattım ama overclock izni varsa işlemcinin yapacaksın aga ne ole saf saf orjinal çıkış işlemci :D

bertinos

bertinos

Üye

sen öle düşünüyorsun aylık 800 tl kazanıyorsun ve zorlanıyorsun geçinmek için biri geliyor sana her +400tl veriyor bu durum telefonlar için ole
Sesli güldüm :d:Ooo o zaman 800 mhzyi 4.8 ghz yap bakalım ne oluyor.800 lira yı 4800 tl yap cihaz kaç ay sonra bozuluyor bakalım?Açılmaz bile :kop:

- - - Eklendi - - -

dopingi az basarız ama soruma bi cevap :D
Bence yapma :D Yapacaksanda 1 ghzı geçme derim nedir bu artırrma aşkı :D Ben ideos x5te 800 mhzyle neredeyse her şeyi yapabiliyorum.Birde galaxy ace s5830i çok düşük özellikli bir cihaz istersen 800 mhzyi 1.8ghz yap yine eskisi gibi olacaktır oyun konusunda.Eğer oyun oynamak için yapıyorsan boşuna uğraşma derim.Artırabilirsen rami arttır :kop:Oyun için yapıyorsan bunları en iyisi git chainfire 3d yükle ;)

PriZm

PriZm

Üye

Asıl overvoltage zararlı :ehe

- - - Eklendi - - -

Ben dolphin çalışmalarına geri döneyim :ehe

tamam.:D

800 mhz lik bir işlemciyi voltaj vermediğiniz sürece hiçbir zararı olmaz.1.6 ghz ye kadarmı voltajsız overclock oluyor? tamam.hiç bir zararı yok.voltaj vermeye başladığınız zaman dezavantajları çıkıyor ortaya.

TheMadness

TheMadness

Üye

tamam.:D

800 mhz lik bir işlemciyi voltaj vermediğiniz sürece hiçbir zararı olmaz.1.6 ghz ye kadarmı voltajsız overclock oluyor? tamam.hiç bir zararı yok.voltaj vermeye başladığınız zaman dezavantajları çıkıyor ortaya.

Apk managerı bir türlü çalıştıramadım java hatası veriyor :vur bakalım java kontrol komutunu sildim çalışacak mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt