Yeni Telefon Alacağım Yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omer1371

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Telefon Alacağım Yardım !!
Arkadaşlar şöyle 1-2 sene kullanabileceğim telefon alacağım, sahibinden 2.el alacağım için fiyatı sorun olmaz ama en fazla 800 olabilir. Ekranı en az 4 inç olması lazım büyük ekranlı istiyorum. Kesinlikle android ve performanslı bir cihaz olması lazım çünkü sık sık internete giriyorum . Bu du​rumda alabileceğim en iyi telefon hangisi ?

varrick

varrick

Üye
Galaxy ace !
(android li + guzel bnde aldim )

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
iPhone 4s

foz54

foz54

Üye
arkadaşım öncelikle android istiyorsan donanıma bakıcaksın. işlemci, ram,malzeme kalitesi, costum rom desteği önemli...
en az 1gb ram + çift çekirdekli 1ghz işlemci + kaliteli ekran kartı (gpu) olmalı.
sıfır fiyatları 1000tl civarı olan motorola atrix ve htc evo3d öneririm. bu fiyata bulursan düşünmeden galaxy s2 de alabilirsin...

majorty

Üye
sana tavsiyem o kadar para vereceksen 2.el telefon alma.biraz daha ekleyebilirsen çok güzel telefonlar var arkadaşlar sana yardımcı olabilir.
bir de internete çok sık giriyosun diye kesinlikle android alman gerekmiyor bence.
800 tl nin tümünü harcamak istiyor musun? nokia 603 ü 500 tl ye alabilirsin gayet kullanışlı bir telefon +300 tl cebinde kalmış olur.

• Beğen
Tepkiler: aliosman166
anılbaran

anılbaran

Üye
nokia 700

aliosman166

aliosman166

Üye
sana tavsiyem o kadar para vereceksen 2.el telefon alma.biraz daha ekleyebilirsen çok güzel telefonlar var arkadaşlar sana yardımcı olabilir.
bir de internete çok sık giriyosun diye kesinlikle android alman gerekmiyor bence.
800 tl nin tümünü harcamak istiyor musun? nokia 603 ü 500 tl ye alabilirsin gayet kullanışlı bir telefon +300 tl cebinde kalmış olur.
nokia 701 alsa daha uygun olur 750-850 arası değişiyo fiyatları.. ama tabi 603 deki teksiklikler onun için önemli değilse tabiki 603 almalı..
telefon isteyen arkadaş sen nokia'nın 603 700 ve 701 modellerini bir bak..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Galaxy S ya da hTC Evo 3D

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Galaxy ace !
(android li + guzel bnde aldim )

2. el 800 lira galaxy ace ?
Bu kafadan bende istiyorum

- - - Eklendi - - -

Galaxy wonder :oke:

- - - Eklendi - - -

800 Tl demiş:allalla:

2. elde demiş.

- - - Eklendi - - -

Nokia 700 android güncellemesini ne zaman aldı acaba?

- - - Eklendi - - -

nokia 701 alsa daha uygun olur 750-850 arası değişiyo fiyatları.. ama tabi 603 deki teksiklikler onun için önemli değilse tabiki 603 almalı..

A-N-D-R-O-I-D Istiyorum demiş.adam.

moniacful

Üye
nokia önerenler neyin kafasında ya o telefonları yerde görsem almam

cardanadam

cardanadam

Üye
ben n8+500 :tl: verdim s2 aldı bu zamana kadar telefon kullanmadığımı anladım

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Siz N8 den geçtiniz ben ne yapayım?
5800 :)

majorty

Üye
kesinlikle.701 alırsa bütçesini harcamış olur ve iyi bir telefon alır fakat 603 alırsa yine iyi bir telefon ve +300 küsür tl si cebinde kalmış olur.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

A-N-D-R-O-I-D Istiyorum demiş.adam.

biz de sırf internet için kesinlikle android almanın çok da mantıklı olmadığıın söylemek istiyoruz.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
al bi galaxy s2 yeter sana emın ol :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt