Modlar Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Modlar Hakkında
Bazı modlar incelemeden direk bir kaç mesaj için uyarı veriyor. Gerçekten memnun değilim bundan. Yönetime sesleniyorum.

- - - Eklendi - - -

Bundan sonra hiçbir konuya teşekkür etmemeli anlaşılan. Millet gececilerde bilmem kaç bin mesaj kasıyor , biz emeğe saygı göstererek teşekkür ediyoruz sonuç ? Uyarı :off:

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
teşekkürle "yorumu" bir tutma, çoğu kişi konuya bile bakmadan :tşk: ediyor

girdiğin konuyla ilgili yorum yaparsan bu tür sorunlarla karşılaşmazsin
örnek: emeğine sağlık, çok begendim gibi

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Belki acelem var sadece onu yazabiliyorum :ah ki genelde onu da yapmam. her konuya da teşekkür yazmam işime yarayanlara yazarım sadece ama bunu incelemden önyargıyla yaklaşmak da çok gereksiz

- - - Eklendi - - -

Hem mesaj kasmaya karşı çıkan birisiyim ki bunu dünkü gececiler konusunda da belirttim isteyen girsin mesajlarımı okusun.

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
bence kafaya takma ne yaparsan yap bildiklerini okuyorlar bak keyfine...

• Beğen
Tepkiler: Türe
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Hiç kimse durduk yere ceza almaz. Yönetim kadromuz özenle seçilmiş yaşça olgun ve doğru karar verebilecek kişilerden oluşmaktadır.

Gececilerde belirli saatler içinde istediğiniz kadar mesaj atabilir, muhabbet edebilirsiniz. Eğer isteseydik o konuda mesaj sayınızı arttırmanızın önüne geçerdik. Ancak böyle bir durum şimdilik söz konu değil.

Uyarı alma sebebinizi size özel ayrıntılarıyla anlattım. Burada bir topluluk içinde bir arada bulunuyorsak hepimiz bazı kurallara uymak zorundayız. Admin, Moderatör yada üye ayrımı olmaksızın kurallar herkes için geçerlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt