1.5 Aylık Galaxy SII

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
1.5 Aylık Galaxy SII
Ürün sıfırından farksızdır, tek bir çizik bile yoktur. Ekranında ışığı yansıtmayan ve leke bırakmayan mat ekran koruyucu bulunmaktadır. telefon siyah renktir.

Telefondan Android işletim sisteminin son sürümü olan 4.0.4 yüklüdür. Tek kelimeyle sorunsuz ve sıfır ayarında bir telefon

Kutu İçeriği: Telefon, batarya, sarj aleti, usb kablosu ve kulaklık, garanti belgesi ve faturası

Telefon Fiyatı 1150 TL dir. Ulaşmak İsteyen Arkadaşlar Özel Mesaj Atabilirler

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Apatay

daksy

Üye
ustad mesaj kutun dolu mesaj atamıyoruz :) cep numaranı yazarsan sevinirim .

bertinos

bertinos

Üye
Ürün sıfırından farksızdır, tek bir çizik bile yoktur. Ekranında ışığı yansıtmayan ve leke bırakmayan mat ekran koruyucu bulunmaktadır. telefon siyah renktir.

Telefondan Android işletim sisteminin son sürümü olan 4.0.4 yüklüdür. Tek kelimeyle sorunsuz ve sıfır ayarında bir telefon

Kutu İçeriği: Telefon, batarya, sarj aleti, usb kablosu ve kulaklık, garanti belgesi ve faturası

Telefon Fiyatı 1150 TL dir. Ulaşmak İsteyen Arkadaşlar Özel Mesaj Atabilirler
Fiyatı uygun ve cezbedici fakat 4.0.4 sürümünü 2.3.x e geri çevir derim Ice Cream Sandwich kullanan cihazlarda kalıcı hasarlar oluşabiliyor benden söylemesi 2.3.x e çevirin ki ileride problem çıkarsa satın alan adam geri getirmeye kalkmasın :oke:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Mesaj atamıyoruz. Mesajlarınızı temizleyip bana ulaşırmısınız fiyatta anlaşırsak alabilirim.

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatı uygun ve cezbedici fakat 4.0.4 sürümünü 2.3.x e geri çevir derim Ice Cream Sandwich kullanan cihazlarda kalıcı hasarlar oluşabiliyor benden söylemesi 2.3.x e çevirin ki ileride problem çıkarsa satın alan adam geri getirmeye kalkmasın :oke:

ne gibi sorunlar ?

- - - Eklendi - - -

Mesaj atamıyoruz. Mesajlarınızı temizleyip bana ulaşırmısınız fiyatta anlaşırsak alabilirim.

sildim mesaj atabilirsiniz

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt