TSF Shell 3D v1.5.0.091+ LuckyPatcher

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
TSF Shell 3D v1.5.0.091+ LuckyPatcher

TSF Shell 3D yepyeni işletim sistemi olan bir arabirim.
özgürce bir dizi için çeşitli aletler kişiselleştirmek için etkinleştirin. Diyelim geleneksel işletim sistemi veda.

Özellikler:
========================

Eğer parmak tek hamlede öğeleri otomatik düzenlenme, multipul-seçimler, add-to-klasör, multipul-silme dahil olmak üzere, multipul-işlemi yapmak için etkinleştirin. Ayrıca çeşitli şekillerde klasörlerinizi kontrol edebilirsiniz.
TSF SHELL 3D kullanıcılarımız için bir app sayfa ve 4 kişiselleştirilmiş sayfası vardır. Sol alt köşedeki anahtar düğmesine tek bir tıklama ile sayfalar arasında geçiş yapabilirsiniz.
özgürce uygulamaları için bir veya daha fazla Hızlı oluşturmak ve herhangi bir sayfaya sürükleyebilirsiniz. Ayrıca kişiselleştirilmiş sayfa serbestçe tüm uygulama simgesini (hatta kendi açıları değiştirebilirsiniz) dağıtabilirsiniz.
yan sütunda klasörler, kişiler, müzik çalar, hava durumu ve benzeri dahil olmak üzere en TSF Shell 3D charateristic widget sağlar.
yan sütunda olabilir farklı kategorilerinin düzeni ve yerlerinin değiştirilmesi de dahil olmak üzere, hem de kişiselleştirilebilir. Size en sık kullanılan uygulamalar Hızlı oluşturmak ve yan sütundaki hızlı başlatmak irtibata geçebilirsiniz.
TSF Shell 3D en güçlü tema işlevi vardır. Apart tarzı farkından, bazı temaları da geçiş animasyon değişim sağlar.

İpuçları:
========================

1. Uygulama 7 daha az klasör, sadece klasöre simge sardığı.
2. Uygulama 7 daha fazladır klasörü, sadece simge ftom klasöre sürükleyin.

Köklü kullanıcıları için apk: 'Özel Patch' ile Lisans doğrulama kaldırmak için Lucky Patcher kullanın
Patch önce Run TSF Shell!

Köklendirilmemiş kullanıcılar için APK: Yalnızca, "restart" tuşuna basın 15 dakika bekleyin ve siyah ekran görürseniz
! "RESET" BASIN VERMEYİN!

Ekran Görüntüleri:

MArket linki:

Ekli dosyalar

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

servet27027

Üye
yakalanıyor haberiniz olsun

orhankoc

orhankoc

Üye
Kardeş paylaşımın için teşekkürler ben daha önce marketten indirmiştim benim sorum ekran görüntüsündeki alt menü simgeleri programdanmı yoksa başka bir özellikmi ben samsung galaxy note kullanıyorum samsung 4.0.4 güncellemesi tanıtımı videosunda telefon simgeleri alttaydı (wifi*saat...gibi) eger bu bir program yada neyse telefonumu nasıl o şekle getirebilirim yardımcı olursan çok sevinirim teşekkürler

LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş paylaşımın için teşekkürler ben daha önce marketten indirmiştim benim sorum ekran görüntüsündeki alt menü simgeleri programdanmı yoksa başka bir özellikmi ben samsung galaxy note kullanıyorum samsung 4.0.4 güncellemesi tanıtımı videosunda telefon simgeleri alttaydı (wifi*saat...gibi) eger bu bir program yada neyse telefonumu nasıl o şekle getirebilirim yardımcı olursan çok sevinirim teşekkürler
Uygulamaya ait menü ve kısayol tuşları resimde gösterildiği gibidir çeşitli temalarla şekli değişebiliyor. uygulamayı yüklemen yeterlidir ekstra bişey yapmanıza gerek yoktur.

onlinq

onlinq

Kapalı Hesap
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt