Oruç vız geliyo!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
    Konu Sahibi
Oruç vız geliyo!
Youtube dan komedi dükkanını açıyorum o oh akşama kadar kop ta kop. Zaman vız diye geçiyo zaten net sınırsız sadce ben biliyorum :ehe
Arada forumda kopuyorum bi bakmışım iftar olmuş :zuhaha:

spy ghost

spy ghost

Üye
havan kime evlat :ehe sınırsız 8 megabit internet :d:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sizin havamız kime Ha Bende de sınırsız 96 kbps net var. Daha sınırı geçmedim ama. 96 kbps biraz az mı oldu ne :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
akk minimum 3mbps oldu. :D

Metin MF

Metin MF

Üye
ben akşama kadar çalışıyorum oruç vız gelmiyo ama zaman çabuk geçiyo :D

- - - Eklendi - - -

ben akşama kadar çalışıyorum oruç vız gelmiyo ama zaman çabuk geçiyo :D

anılbaran

anılbaran

Üye
dur bende yapıyım :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Oruç vız geliyor terimi bence hoş bir terim değil.

Metin MF

Metin MF

Üye
Oruç vız geliyor terimi bence hoş bir terim değil.

+1 oruç, zaten açların, susuzların halini anlamamız için emredilmiştir. Bilgisayar başındayken açlığı susuzluğu anlamaz ki insan

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
bide oruç tutarken gün boyu video oyun yada yatmakla olmaz namazını kılıp ve bilenler için söylüyorum kuran okumak gerek

- - - Eklendi - - -

ha ben hiç pc telefonla uğraşmayın demiyorum bunuda yanlış anlamayın

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Sen terimleştirip buraya yazmışsın ama

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Youtube dan komedi dükkanını açıyorum o oh akşama kadar kop ta kop. Zaman vız diye geçiyo zaten net sınırsız sadce ben biliyorum :ehe
Arada forumda kopuyorum bi bakmışım iftar olmuş :zuhaha:

Gel benim iş yerime. Akşama kadar Kuğulu parkın ordan Sıhhiye'ye git gel. Veya Ankara ticaret odasına git gel :D bak bakalım nasıl vakit geçiyor...

Öyle bende vakit geçiririm bumu ki vız ? :ehe

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
    Konu Sahibi

Gel benim iş yerime. Akşama kadar Kuğulu parkın ordan Sıhhiye'ye git gel. Veya Ankara ticaret odasına git gel :D bak bakalım nasıl vakit geçiyor...

Öyle bende vakit geçiririm bumu ki vız ? :ehe

Hemde ne vız :D

- - - Eklendi - - -

Sen terimleştirip buraya yazmışsın ama

:hmmm arkadaşım bi türkçe kitabını alıp terim nedir öğrenirmisin?
Burayada böyle şeyler yazarak orucu kötülüyormuşum gibi bi izlenim vermeyi kesermisin?
Rica ediyorum...

- - - Eklendi - - -

+1 oruç, zaten açların, susuzların halini anlamamız için emredilmiştir. Bilgisayar başındayken açlığı susuzluğu anlamaz ki insan

Ben anlıyorum açsam açımdır ne alaka ki? İster bilgisayar başı ister iş başı anlayan anlar anlamak istemeyen zaten anlamaz. Orucum diye oturup akşama kadar duşunuyimmi? Bide bu yönden bak ben orucu Allah hakkı için tutuyorum anlamasam neden tutayım? Bilgisayarın başında sadece aklını başka şeylere verirsin tuttuğun orucu yine tutarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt