Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
50 tlye kadar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moniacful
Üye
Konu Sahibi
50 tlye kadar
beyler 50 tlye kadar kulaklık arıyorum hem telefon hemde pc nin ön girişine takıcam birşeyler önerin beat filan demeyin 200 tl o
Oğuzhan
Üye
ilk olarak beat değil beats ve 200 tlden daha pahalı
eğer bir 50 tl daha fazla verebilirim dersen bu senin işini görür iyi bir kulaklıktır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu da güzel
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama 50 tl daha fazla verebilirsin kesinlikle philips oneill'i öneriyorum
bu arada ben sana kafa bantlı önerdim hep ama bilgisayarda da kullanacağına göre kafa bantlı istiyorsun herhalde m
- - - Eklendi - - -
aa bu arada eğer şunu bulabilirsen bunu al ama philips üretmiyo artık çok az yerde gördüm bunlardan acayip rahat kulaklık mesela izmirde d&rda yok ama kuşadasında kalmış bulunduğun yerde ara bulursan bunu al 50 tlydi sanırım fiyatı
moniacful
Üye
Konu Sahibi
Modeli nedir en sonuncunun
- - - Eklendi - - -
Modeli nedir en sonuncunun
- - - Eklendi - - -
Telefondada kullanicam
Oğuzhan
Üye
philips shl5000 bence süper bir kulaklık gittigidiyorda falan var da d&r'da zor bulman eğer satılmadıysa duruyodur
moniacful
Üye
Konu Sahibi
Dr neresi ya bizim buralarda teknosa media markt filan var
ben sen kafa bantlı istersin diye hep kafa bantlı önerdim gerçi kulakiçi kullanmadım uzun zamandır da madem bilgisayarda da kullanacaksın o zaman kafa bantlı al bence bu önerdiklerim dışında başka öneremiyorum monster beats falan isteniyosun ya