eee LYS'ler açıklandı ? Nerelere gidiyoruz ? Gelin bakalım :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
eee LYS'ler açıklandı ? Nerelere gidiyoruz ? Gelin bakalım :D
Evet beyler LYS puanları açıklandı. Harmanlandı ve ortaya 1 tane 3 basamaklı puan çıktı. ( Çoğumuza göre ) :ehe

Tercih dönemi 28 temmuz ile 5 ağustos arasında olacak heralde :hmmm

Tabiki maxicep'den adaylarımız bulunmakda ? nerelere gideceksiniz ? düşünceleriniz nelerdir ? Sonuçta hayatınızı değiştirecek kadar önemli bir yere gidebilir bu tercihler.

Not : Beni katmayın halen düşünce içerisindeyim. :D

ismail

ismail

Üye
benimde belli değil ama Ankara İstanbul İzmir Eskişehirden birine gitmek istiyom.

Puanım ise şöyle;

Y-MF-1 476puan 14826.sıra (mat)
Y-MF-2 462puan 21163.sıra (fen)
Y-MF-3 454puan 23398.sıra (sağlık)
Y-MF-4 470puan 16503.sıra (mühendslk)

Metin MF

Metin MF

Üye
benimde belli değil ama Ankara İstanbul İzmir Eskişehirden birine gitmek istiyom.

Puanım ise şöyle;

Y-MF-1 476puan 14826.sıra (mat)
Y-MF-2 462puan 21163.sıra (fen)
Y-MF-3 454puan 23398.sıra (sağlık)
Y-MF-4 470puan 16503.sıra (mühendslk)

baya iyiymiş puanların

- - - Eklendi - - -

ben kuvvetmira kalem harp okuluna gidecem :ehe

ismail

ismail

Üye

Hocam o puan bana gelcek var ya of of :D Puanın çok iyi. Nereyi istiyordun ki ?

- - - Eklendi - - -

Harp okulu iyidir :ehe

Kardeşim bilmiyom dersaneye gitçem internette bakçam arıcam bişleyllede senin YGS mükemmeldi 450 üstiydü. Senin daha iyidir

• Beğen
Tepkiler: FlaxLy
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim bilmiyom dersaneye gitçem internette bakçam arıcam bişleyllede senin YGS mükemmeldi 450 üstiydü. Senin daha iyidir

Benim YGS-1 : 453.634 :naughty:

LYS MF-4 : 356 :vur

Ankara Gazi üniversitesi Mimarlık istiyordum ama gelmedi :( Bende ya paralıya gidecem. Yada 2 seneliğe gidip 4 yıllığa geçiş yapacağım.

Not : Ben MF'ciyim. Ama aynı zamanda Türkçem ve sosyalim mükemmeldir. Benim 453 puanı almamı sağlayan bu 2 dersdir. Bu 2 dersden toplasan 2-3 yanlışım çıkmıştır.Matematiğim berbat. saymıyorum bile :zzz:

ee benim istediğim üniversite mf-4'den alınca. YGS'dende anlaşılacağı gibi Matematiğim berbat oluncaaaa.... LÖP oturdum :ehe

Sağlık olsun ne diyelim..... Bu üniversite hayatı beni benden aldı :vur

ismail

ismail

Üye

Benim YGS-1 : 453.634 :naughty:

LYS MF-4 : 356 :vur

Ankara Gazi üniversitesi Mimarlık istiyordum ama gelmedi :( Bende ya paralıya gidecem. Yada 2 seneliğe gidip 4 yıllığa geçiş yapacağım.

Not : Ben MF'ciyim. Ama aynı zamanda Türkçem ve sosyalim mükemmeldir. Benim 453 puanı almamı sağlayan bu 2 dersdir. Bu 2 dersden toplasan 2-3 yanlışım çıkmıştır.Matematiğim berbat. saymıyorum bile :zzz:

ee benim istediğim üniversite mf-4'den alınca. YGS'dende anlaşılacağı gibi Matematiğim berbat oluncaaaa.... LÖP oturdum :ehe

Sağlık olsun ne diyelim..... Bu üniversite hayatı beni benden aldı :vur

Dert etme. Bizim buraya gel izmire :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi

Dert etme. Bizim buraya gel izmire :D

Ankara gibi bir yer memleketim olunca + 16 yıl burda kalınca Başka bir şehir beni sarmaz.

Daha geçen 20 günlük doğu turuna çıktım. Başka bir şehire alışmak gerçekten zor sıkıyor. :D

Ama Söz konusu izmir olunca düşünebilirim diyomuşum :naughty::naughty::naughty::naughty:

Ama benim Gazi üniversitesine gitmeminde 4 tane sebebi var. Onlarda bende kalsın :D

ismail

ismail

Üye
haha :)
Tamam öyle olsun bakalım :)
Ben de Ankara veya İstanbul'a gelmeye çalışcam :D

• Beğen
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
boş işler genel müdürü olcm bende

Jomolocco

Jomolocco

Üye
yildiz teknik makine muhendisligine bekleriz arkadaslar gelecek varsa :D

pelın_

O nasl puan öle ya ben ensn 485 le anadolu lisesne grmstm dahada şukür göremedm dgs de 250 alrsam toplamda ankara gazıdeym haydı bakalm hayırlısı

• Beğen
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
O nasl puan öle ya ben ensn 485 le anadolu lisesne grmstm dahada şukür göremedm dgs de 250 alrsam toplamda ankara gazıdeym haydı bakalm hayırlısı

Ankara Gazimi dedin sen ? :ehe Buyur bekleriz. Hangi bölüm ?

ismail

ismail

Üye
Ankara Gazi özel miydi devletin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...