Orucum bozulmus mudur?

Sponsorlu Bağlantılar

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Orucum bozulmus mudur?
Farkinda olmadan tirnak ve parmak etimi yiyorum, bugun 2-3 kere yemisimdir sanirim farkinda olmadan.Acaba orucum bozulmus mudur?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Farkında olmadan yemek oruca herhangi bir zarar vermez..

xclark

xclark

Üye
Mideye inmişse geçmiş olsun ama yemeyip agzınızdan atıyorsanız sorun olmaz inş. : )

- - - Eklendi - - -

Farkında olmadan yemek oruca herhangi bir zarar vermez..

yemek Allahtan o kuluna bi rahmet olarak yediriliyor tammda tırnakta bu kapsama girermi ki :) ??

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Bence girer.Cunku normalde de tirnak yeme aliskanligim vardir ve farkinda olmadan yaptigim bir aliskanliktir.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Mideye inmişse geçmiş olsun ama yemeyip agzınızdan atıyorsanız sorun olmaz inş. : )

- - - Eklendi - - -

yemek Allahtan o kuluna bi rahmet olarak yediriliyor tammda tırnakta bu kapsama girermi ki :) ??

Kardeşim, arkadaş farkında olmadan diyor. Zaten farkında olsa böyle birşey yapmaz. Ayrıca arkadaşın tırnak kemirmesi tik gibi birşey, bunu istemiyerek ve farkında olmadan yapıyor. Bununda oruca herhangi bir zararı olmaz...

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim, arkadaş farkında olmadan diyor. Zaten farkında olsa böyle birşey yapmaz. Ayrıca arkadaşın tırnak kemirmesi tik gibi birşey, bunu istemiyerek ve farkında olmadan yapıyor. Bununda oruca herhangi bir zararı olmaz...

Cok tesekkur ederim, icimi rahatlattin.Tik degilde el aliskanligi diyelim :ehe bir bakiyorum elim agzimda hemen cekiyorum :ah

xclark

xclark

Üye
Hımm bu ayrıntıyı araştırıcam mutlaka...önemli bir detay

larten123

larten123

Üye
Farkında olmadan kızarmış mis gibi tadı gelen köfte yedim dün:ah

larten123

larten123

Üye
farkında değildim zaten aklıma gelincw hemen bıraktım

aahmeeet77

Üye
İstem dışı olduğu için bence bişey olmaz ben de dudaklarımı yiyorum bazen :D

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
190 alo fetva hattını ara sor

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
gevhern

gevhern

Üye
Bence bozulmaz.

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
muratvemine

muratvemine

Üye
Farknda olmadan 1 dal sgra içmek bozar mı?

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Az once bana da oldu :ehe

Üst Alt