Symbian Tv :D

Sponsorlu Bağlantılar

ali_800

Üye
    Konu Sahibi
tıkla :d:

ismail

ismail

Üye
sen yoksa şu meşhur kişi misin yani ....

ali_800

Üye
    Konu Sahibi
hayır ben benim adımdan belli olmuyomu

yunus4554

yunus4554

Üye
Olmuyo ya tlfn n73 şebeke yetersiz diyo yardım et kardeşim:(

ali_800

Üye
    Konu Sahibi
core player ile dene

ismail

ismail

Üye
e k.bakma ama konu olarak biraz bu şekl davranınca normal olarak osun sandım

yunus4554

yunus4554

Üye
Bi bakayım

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Bende çalıştı.

yunus4554

yunus4554

Üye
Olmadı ya biri yardım etsin:/

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
ama harbiden güzel paylaşım dun planet cocuktan ninja tosbağaları izledim :kop2: programlar gibi kasmıyor teli akıp gidiyor :) paylaşım için tekrar :tşk:

cerana

Üye
Dostm daha fazla kanal ekle.

- - - Eklendi - - -

kanka benm tel nokıae65 kanald ve bazı kanll.izlıyo fakat star atv sadece ses var nedn olabılir? Bir ayar yapmam lazım mı?

ali_800

Üye
    Konu Sahibi
Dostm daha fazla kanal ekle.

- - - Eklendi - - -

kanka benm tel nokıae65 kanald ve bazı kanll.izlıyo fakat star atv sadece ses var nedn olabılir? Bir ayar yapmam lazım mı?

Core player kullan

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
nasıl kullanacam

İzleyeceğın kanalın üstüne gel tıkla real player açılırken durdur de çık de o zaman sana bu adres kayıt edilsin mi diye soracak sende evet de kaydet de hafıza kartına istediğin adı vererek kaydet daha sonra xploreye gir e/videosa gir orada verdiğin adda bir dosya var 7ye bas onun sonundaki .ram i .txt yap kaydet daha sonra o dosya üzerinde 8e bas kopyala ordaki yazıyı coreplayere gir orada url ekleye gir yapıştır ve izle :D :d::d:

ismail

ismail

Üye

İzleyeceğın kanalın üstüne gel tıkla real player açılırken durdur de çık de o zaman sana bu adres kayıt edilsin mi diye soracak sende evet de kaydet de hafıza kartına istediğin adı vererek kaydet daha sonra xploreye gir e/videosa gir orada verdiğin adda bir dosya var 7ye bas onun sonundaki .ram i .txt yap kaydet daha sonra o dosya üzerinde 8e bas kopyala ordaki yazıyı coreplayere gir orada url ekleye gir yapıştır ve izle :D :d::d:

Bence adam vazgeçcek :D

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
:tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt