bana öyle bi telefon önerin ki....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uruloki

Uruloki

Üye
one s diyorum ben ama tegra grafikleri unut ki o oyunları o grafikler olmadan da oynayabilirsin

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi

r alma yani samsung desteği kesit gibi bir şey bence one s hala
yazılım önemli değil benim için donanım önemli :) one s in s3 işlemcilisi alınır mı sizce

- - - Eklendi - - -

yeni aklıma geldi one s de micro sd girişi yok

MasteLaa

MasteLaa

Üye
yazılım önemli değil benim için donanım önemli :) one s in s3 işlemcilisi alınır mı sizce

- - - Eklendi - - -

yeni aklıma geldi one s de micro sd girişi yok
İphone'da da yok..Micro SD girişini bu kadar önemsemeyin bence..Böyle bir cihaz alınınca Class 10 dan aşağısı cihaza hakaret gibi bir şey..Class 4 de performans düşürür..s4 işlemcili olanı bulursan alırsın ama s3 de alınabilir o da çok iyi..Ayrıca Sensation XE ye de bakabilirsin bunları sevmediysen ;)

• Beğen
Tepkiler: Isabel
cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
htc one s alabilirm adreno 225 gpu var ve ekran çözünürlüğü de yüksek iphone bana göre değil jailbreak olsa bile kapalı kalıyo rootlu bi android yanında eğer one s alamazsam ne önerirsiniz one s den sonra ne almalıyım sizce

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Sen Resmen Lumia 900 Diyorsunn .. :)

Uruloki

Uruloki

Üye
Sen Resmen Lumia 900 Diyorsunn .. :)

hiçbir şey demiyorum artık bırakın şu fanlığı

ayrıca benim bildiğim one s de hafıza kartı girişi var ama s4 lüsü bulursan daha iyi tabi ama yazılım önemli değil dersen galaxy r da olabilir tabi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

hiçbir şey demiyorum artık bırakın şu fanlığı

ayrıca benim bildiğim one s de hafıza kartı girişi var ama s4 lüsü bulursan daha iyi tabi ama yazılım önemli değil dersen galaxy r da olabilir tabi

one s'de kart slotu yok.

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
hem ram sorunu hem de android s2 de istemiyorsun iPhone 4 çözüm olabilir iphone seviyorsan tabi :)

Uruloki

Uruloki

Üye
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

fuki ben öyle biliyordum olmayabilir neyse sitede hem 1.5ghz hemde 1.7 ghz yazmışlar yani s4 işlemcili versiyonuda tr de mevcut ona göre bak istersen

benden geçti artık :D
Seneye alacağım

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
bütçeye göre çok mütevazı istemişsin...
600 tL'ye ne özellikler isteyeni gördüm :)

Son çıkan Akıllı telefonlar tam olarak iyi değil bence...
şimdilik 4S iyidir 4S. :evet:

Teks@s

Teks@s

Üye
nokia n8 derim

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
iphone bana göre dğil arkadaşlar ben yazılımı geliştirmeye açık bi işletim sistemi istiyorum yani günümüz os larından android gibi değerli yorumlarınız için :tşk: halen yorumlarınızı bekliyorum xperia p nasıl :)

- - - Eklendi - - -

symbian düşünmüyorum desem yeridir eskiden symbianı çok savunmuşluğum var android karşısında ama bi zamana kadar sürdü bu ben dahi yetşemedim yeniliklerine ve donanımına

bicer79

Üye
bende arıyorum banada atrix advance ve sony p tavsiye ettiler bakalım bayramdan sonra artık fiyat düşerse p iyi bir seçim olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt