Desire HD Resmi Güncelleme Iptal !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Desire HD Resmi Güncelleme Iptal !
HTC'nın yaptığı açıklamada şu anki sürümün müşterileri tatmin ettiği ve yeni güncellemeye gerek olmadığı için iptal etmişler...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sırf satışların artması için yapılmış büyük bir hata. Samsung'un Galaxy S'e yaptığından farkı yok:dry:

abandonware

abandonware

Üye
sırf satışların artması için yapılmış büyük bir hata. Samsung'un Galaxy S'e yaptığından farkı yok:dry:

fakat samsung un satışları epey bi çoğaldı ;)

- - - Eklendi - - -

büyük bir hata değil bir strateji

abandonware

abandonware

Üye

strateji olduğunu biliyorum ama bence büyük bir yanlış.

yaşanan sıkıntı büyük fakat adamların işi gücü yok şimdi, geliştiricilere yarım ton para dökecekler ve güncelleme yayımlamaylamı uğraşacaklar? bu telefon artık miladını doldurmuş; eski amiral gemisinin bir evveli olan bir amiral gemisi; bu telefonun sahiplerine telefonu yenileme gereksinimi vermek için yapılmış birşey. üretici seni düşünmez; cebini ve marka kalitesini düşünür, yeni model çıkarır eskiyi tarihe gömer; snde paşa paşa satın almak, değişime ayak uydurmak zorunda kalırsın ve telefon üreten şirketlere para dökmüş olursun. basit hesap ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yaşanan sıkıntı büyük fakat adamların işi gücü yok şimdi, geliştiricilere yarım ton para dökecekler ve güncelleme yayımlamaylamı uğraşacaklar? bu telefon artık miladını doldurmuş; eski amiral gemisinin bir evveli olan bir amiral gemisi; bu telefonun sahiplerine telefonu yenileme gereksinimi vermek için yapılmış birşey. üretici seni düşünmez; cebini ve marka kalitesini düşünür, yeni model çıkarır eskiyi tarihe gömer; snde paşa paşa satın almak, değişime ayak uydurmak zorunda kalırsın ve telefon üreten şirketlere para dökmüş olursun. basit hesap ;)

bence yanlış diyorum, bence doğru diyorsun. Fikirleri tartışmaya gerek yok.

abandonware

abandonware

Üye

bence yanlış diyorum, bence doğru diyorsun. Fikirleri tartışmaya gerek yok.

gerçekler acıdır kardeşim; yanlıştır doğrudur gereksiz. bende sizin yerinize olsaydım bende kızardım bu duruma fakat htc belki geri adım atar; ümidi kaybetmeyin ;)

- - - Eklendi - - -

bu arada konu daha ayrıntılı anlatılabilirdi.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
gerçekler acıdır kardeşim; yanlıştır doğrudur gereksiz. bende sizin yerinize olsaydım bende kızardım bu duruma fakat htc belki geri adım atar; ümidi kaybetmeyin ;)

- - - Eklendi - - -

bu arada konu daha ayrıntılı anlatılabilirdi.

ben hTC kullanmıyorum, dolayısıyla güncelleme de beklemiyorum. Ayrıca benim düşüncem doğru demeyi bırak

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
ICS için telefonu değiştirmiyordum şimdi Xperia S e geçmenin vakti geldi... O kadar övdüğüm HTC ümitlerimi kırdı, en azından en baştan açıklasaydilar.

abandonware

abandonware

Üye

ben hTC kullanmıyorum, dolayısıyla güncelleme de beklemiyorum. Ayrıca benim düşüncem doğru demeyi bırak

tamamda senin sgs içinde aynısını yapmadılarmı yoksa sgs 2 de ben mi yanlış okudum - oturupta cevap yazanda kabahat

- - - Eklendi - - -

ICS için telefonu değiştirmiyordum şimdi Xperia S e geçmenin vakti geldi... O kadar övdüğüm HTC ümitlerimi kırdı, en azından en baştan açıklasaydilar.

biraz daha araştır; birden xperia s e yüklenme

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Araştırınca tüm telefonlar da sorun gördüm birde xda da yeni bir Sense4 romu üzerinde çalışıyorlar DesireHD imde ayrılamadim galiba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt