çoğu gece uyumak üzereyken başımdan geçen garip olay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
çoğu gece uyumak üzereyken başımdan geçen garip olay
şimdi bu gecede oldu ve artık garip karşılamaya başladım.
olay şu:
uyuyorum ya.evet tam o sırada rüya görmeye başladığım sırada mesela rüyamda dün gece kardeşimi görmüştüm bukeet diye yanıma çağırıyordum sonra işte rüyamda yine seslendim.ama gerçekte seslenmişim gibi oldu.
hani dedim ya buket diye sanki rüyada değilde kendim konuştum.sonra zaten oluncada kendimi koca gökdelenden yumuşacık bir süngere atarmış gibi bir hisle aniden uyandım.
nedir ki bu şimdi?
rüyamda söylediğim şeyi gerçektede söylüyorum :s
rüyamda sövsem ve o sırada annem odada olsa nabarım acaba :D
hissettim konuştuğumu ama hani ses tellerimin titreştiğini falan.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
jetlag oldum uyuyamıyorum sen neyin peşindesin ve kötü bir şekilde uyumadığın sürece sövme olasılığın yok

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

ya ne bilim garip geldi :D
jetlag?
ha iyi oldu bu :D
jetlag uzun mesafe uçak yolculuklarından sonra uyku düzeninin tersine dönme olayına jetlag deriz(gündüz uyuma gece uyanık olma) şuan sydneydeyim ve çok kötü bir durumdayım

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
jetlag uzun mesafe uçak yolculuklarından sonra uyku düzeninin tersine dönme olayına jetlag deriz(gündüz uyuma gece uyanık olma) şuan sydneydeyim ve çok kötü bir durumdayım
hmm.
çok kötü birşey olsa gerek.inşallah en kısa zamanda atlatırsın.
sydney güzelmi bari deydimi :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
çok basit içine şeytan girmiş gitbi üfürükçü bul bir güzel üflesin sana

Symbianize

Symbianize

Üye
takma gecer

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

hmm.
çok kötü birşey olsa gerek.inşallah en kısa zamanda atlatırsın.
sydney güzelmi bari deydimi :D
buranın saatiyle 10.00 da bondi plajında yüzme yarışı var inşallah uyuya kalmam

doctorrr

doctorrr

Üye
bende rüya içinde rüya görüyorum sanki inseption :D

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
Bir rüyamda yatakta uyuyorum ve birden uyanıyorum, ama o yalanmış yine uyur görünüyorum ve birden uyanıyorum ve oda yalan çıkıyo bu sefer gerçekten uyanıyorum:hmmm

Bi rüyamdada komşumuzun çatısında buluyorum kendimi ve evin yanında uçsuz bucaksız kare şeklinde bir çukur oluyo ben o çukura birden kendimi salıveriyorum ve aynı düşme hissi çok uzun zaman kalıyo duşuyorumda düşüyorum ve birden pat diye yatakda zıplayaraktan uyanıyorum :hmmm

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Saat düzenlerine alışamamak kötü oluyor,bir yerden uçakla kalktığınızda geceyse başka ülkeye vardığınızda gündüz olunca insanın piskolojisi alt üst oluyor:D

Aslında insanlar uyurken çok kötü sayıklıyor yada dış sesleri duyarak onu rüya olduğunuda sanıyor:d:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Saat düzenlerine alışamamak kötü oluyor,bir yerden uçakla kalktığınızda geceyse başka ülkeye vardığınızda gündüz olunca insanın piskolojisi alt üst oluyor:D

Aslında insanlar uyurken çok kötü sayıklıyor yada dış sesleri duyarak onu rüya olduğunuda sanıyor:d:
bikaç saat sonra yüzme yarışım 5 bardak okunmuş su içirdi dayım ısınmam gerek :)

Necmati

Necmati

Üye
okumadım ama ilginç :O

spy ghost

spy ghost

Üye
ben iki insanın birbirinden haberi olmadan ruyada buluştuğunu biliyorum hemde aralarında 350 km gibi bir mesafe var birbiriyle konuşuyorlar :hmmmmm saatlerce düşündüm ama maddeye dayalı düşünmek uçuruma sürüklüyor insanı

lolaman

lolaman

Üye
ben iki insanın birbirinden haberi olmadan ruyada buluştuğunu biliyorum hemde aralarında 350 km gibi bir mesafe var birbiriyle konuşuyorlar :hmmmmm saatlerce düşündüm ama maddeye dayalı düşünmek uçuruma sürüklüyor insanı
Rüyaların uzunluğu 10 saniyeyi geçmiyormuş sanırsam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...