Maxicep Resim Servisi Olsun.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Resim Servisi Olsun.
arkadaşlar gördüğüm üzere eski konularda resim linkleri kırılmış. Kişilerin upload yaptığı site genellikle hizliresim.com. Orada 6 ayda siliniyor zaten. Maxicep resim servisi olsa linkler hiç silinmese yada üyelikli olsa kişiler resimleri istediği gibi yönetse nasıl olur ?
Bu servis bi subdomain ile açılabilir

bkz: resim.maxicep.com

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
kendine bir blog aç sonra yazı ekle veya konu aç de ordaki panelde resim ekleye tıkla sonra karşıdan yüklemeye gel resimi pc den seç sunucuya yolla de sonra resmi kopyala istediğin yere yapıştır.
Not: bu yöntem ile resim kesinlikle silinmez. Blog açmak zaten bedava (bu yöntem bana aittir)

KayraBey

KayraBey

Üye
İlginç bir cevap :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
çakma face hesabı açın ben öyle yaptım

Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
Bende biliyorum o kadar. Ama ozan bey bir cevap yazsa iyi olacak. Vatandaş o kadar konu acıyor. Birde blogla niye uğraşsın direk resim servisi olsa kötü mu olur.

webci274

Üye
Bende biliyorum o kadar. Ama ozan bey bir cevap yazsa iyi olacak. Vatandaş o kadar konu acıyor. Birde blogla niye uğraşsın direk resim servisi olsa kötü mu olur.

zibilyon tane gereksiz mesajın sunucuya bindirdiği yükün üstüne resim servisi açılmaz, forum için gereksiz uğraştır.
Çok isteyen varsa google'ın servisini kullanır ekler resmi, onun dışında kolay değil bu resim işi, oluru az...

spy ghost

spy ghost

Üye
Ozan herkese bu yetkiyi veremez sitede çok dosya ekleyenlere eklenti yetkisi verilir ve kişi kendi hesabına ayrılmış bölüme fotoğraf ekler fakat sizin de dosya ekleyen bir üye olmanız gerekiyor şimdi kişi daha yeni üye (rütbe ayrımı yapıyor demeyin) adam gelip hemen siteye fotoğraf eklerse ne olur serverda boş yer kalmaz ondan sitede fark edilmiş kişilere bu yetki veriliyor zaten :oke:

larten123

larten123

Üye
imgur.com
dropbox.com
gibi bedava depolama servisleri ne güne duruyor? Yükledikleriniz asla sizin isteğiniz dışında silinmez

TheMadness

TheMadness

Üye
Maxicep üzerinde DosyaEkleyenUye grubundayım. Sorun olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
Ozan herkese bu yetkiyi veremez sitede çok dosya ekleyenlere eklenti yetkisi verilir ve kişi kendi hesabına ayrılmış bölüme fotoğraf ekler fakat sizin de dosya ekleyen bir üye olmanız gerekiyor şimdi kişi daha yeni üye (rütbe ayrımı yapıyor demeyin) adam gelip hemen siteye fotoğraf eklerse ne olur serverda boş yer kalmaz ondan sitede fark edilmiş kişilere bu yetki veriliyor zaten :oke:

Anlamadan niye konuyorsun ki. Ben yeni bi site acilsın resimler kalıcı olarak kalsın dedim suç işledim galiba. Neredeyse döveceksiniz beni konu kilit.

- - - Eklendi - - -

imgur.com
dropbox.com
gibi bedava depolama servisleri ne güne duruyor? Yükledikleriniz asla sizin isteğiniz dışında silinmez

Zeki çocuk seni. Bunlar babanın siteleri mı. Site bi kapansa yada dosyaları silse ne yapcan. Anladık bir daha birşey yok bu foruma.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Öncelikle son yazmış olduğunuz mesaj çok kırıcı. Konuda fikir beyan eden arkadaşlar kendilerince bir çözüm sunmaya yada kendi kullandıkları yöntemi sizinle paylaşmaya çalışmışlar. Öneriniz üzerine yorum yapılsın istemiyorsanız Ozan'a buradan PM atabilirsiniz. Konu açıyorsanız tartışılmasını göze almış olmanız gerekir.

Düzenli ve kaliteli konu açan üyelerimize eklenti yetkisi verilmekte. Bu arkadaşlar uygulamaları yada resimleri sitenin kendi serverına kolaylıkla ekleyebilmekte. Eklenti yetkisini almaya hak kazandığınızı düşünüyorsanız yine Ozan'a özel bir başvuruda bulunabilirsiniz.

Konu sahibinin isteği üzerine :locked:

İyi Forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt