Sitede Konu Yoğunluğu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
    Konu Sahibi
Sitede Konu Yoğunluğu
Konulara giriyorum ama çoğunun içi boş gibi niye olduğunuda şöyle açıklıyayım: mesela symbian3 tema bölümüne girdim ve 1 tane tema için 6 tane konu açılmış farklı renkleri için... Yada mod bölümünde PIL renkleri için açılmış 1 konu var içinde 20 tane pil var nasıl kullanılacağı anlatılmış ve başka bir konuda sadece 1 tane pil var yani konu çok ama bir başlık bu konular için yeter diye düşünüyorum
çok konu açmak üyelere artı puan kazandırıyorsa tabikide açsınlar birşey demiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece sitede gezerken gözüme çarptı ve belirtmek istedim

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
    Konu Sahibi
HERKESMİ memnun durumdan bir yorum bile yok

Praet0r2

Üye
peki çözüm önerin ne olabilir

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Belki çözüm olarak 15dk da bir konu açma yasağı olabilir. :hmmm

.Murat.

.Murat.

Üye
takma kafana böyle şeyleri gereksizse zaten kapanır sen benzer konuların linkini al yetkili moderatöre bildir rahatsızlık duyuyorsan

Praet0r2

Üye
15 dk bir konu açma bence çözüm değil sorun oluşturur çünkü biri konu açar sonra ikincisi 15 dk bekler oda açar sonra üçüncüsü 30 dk sonra dördüncüsü 45 dk beşinci kişi 1 saat sonra açabilecek buda forum un ölmesi demek

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
15 dk bir konu açma bence çözüm değil sorun oluşturur çünkü biri konu açar sonra ikincisi 15 dk bekler oda açar sonra üçüncüsü 30 dk sonra dördüncüsü 45 dk beşinci kişi 1 saat sonra açabilecek buda forum un ölmesi demek

Bu bekleme her kullanıcıya özgün olacak.

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
    Konu Sahibi
belki konu açan arkadaşlar konuyu görüp insafa gelir diye açtım konuyu daha derli toplu olsun diye herşeyin bölümü ayrı ama, paylaşım yapan arkadaşlarda konularına özen göstersin yani çok konu açmak itibar kazandırırmi o üyeye, yoksa faydalı kapsamlı bilgilendirici bir konumu tercih edilir, bir konuya 100 kişi giriyor sonra altlarda kaybolup gidiyor niye açtığın bir konuya 2000 kişi girmesin bu çokmu zor sonuçta 2 milyonu aşkın üyesi var bu sitenin

Tuba

Tuba

Üye
Bunun için yapılacak pek bişey yok aynı konu derken örnekleyim hemen blue lazer theme diyelim bu konunun aynısı varsa onaylanmaz ancak buna rağmen bulunamamış onay verilmişse şikayet edin ikinci konu duruma göre ya kapatılır yada çöpe taşınır..

Ama a nickli üye blue lazer theme diye bir konu açmış b nickli üyede yada aynı üye aynı temanın farklı versiyonunu paylaşmış red lazer theme diye
ikiside birbirinden bağımsız konular konuları birleştiremeyiz konu sahibi istemediği sürece tabiki...

özelliklede bu iki konuyu farklı üyeler açmışsa konuları kesinlikle birleştiremeyiz dosya paylaşım bölümlerinde çünkü bağımsız konular ve farklı üyeler...

Peki diyelim bu lazer theme blue - red- yellow gibi konular neden ayrı ayrı açılıyorda hepsi bir arada tek konu olarak açılmıyor ?

Burada konu açarken kaynak yerlerden önce blue olanı bulunmuştur belki sonra diğerleri yada üye kendisi hepsini bağımsız olarak konu açmak istemiştir buda onun tercihi bunun için sınırlama getiremeyiz çünkü dediğim gibi belkide sonradan gördü diğer versiyonlarını zaten dediğim gibi a nickli üye blue olanı b nickli üyede red olanı açabilir bunda yanlış bişey yok....

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
gereksizlere taşınır yada kilitlenir geldiğinden beri şikayet ediyosun nedir buya

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
    Konu Sahibi
gereksizlere taşınır yada kilitlenir geldiğinden beri şikayet ediyosun nedir buya

muhtar hoş geldin bende ne zaman konuya müdahale edeceksin diye bekliyordum...
şikayet ediyorum çünkü "konu yeri doğru" senin niye zoruna gidiyor bu durum sen niye şikayetçisin seni kim muhtar seçti

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
muhtar hoş geldin bende ne zaman konuya müdahale edeceksin diye bekliyordum...
şikayet ediyorum çünkü "konu yeri doğru" senin niye zoruna gidiyor bu durum sen niye şikayetçisin seni kim muhtar seçti
ben buranın muhtarı değilim ve konu yoğunluğu görmek istiyosan gereksizlere bakabilirisin

webci274

Üye
HERKESMİ memnun durumdan bir yorum bile yok

tamamını okuyamadım konunun fakat benzer dert bendede var sanırım.
Örnek vereyim forum sahipleri destek bölümü açmış, canına yandığım Türkçe'si kıt üye öneri almış o bölümde, kimi gelmiş zevk için soru sormuş, kimi geyik yapmış "destek" bölümünde....
Sonra bir kahraman(o benim) yukarda bahsi geçen konulardan bir kısmını rapor etmiş, iyi dilekleri ile hayatına devam etmiş...
E tabi anlayana...

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
    Konu Sahibi

ben buranın muhtarı değilim ve konu yoğunluğu görmek istiyosan gereksizlere bakabilirisin

evet muhtarı değilsin ama öyle davranıyorsun şu anda okudugun konunun hangi bölümde olduğuna bir bak ondan sonra yorum yap ben tartışılması için bir konu açtım ama sen bana "mız mız" diyorsun şu ana kadar 3 adet konu açmışim beni sitenin huzurunu bozmakla suçluyorsun sana bu hakkı kim veriyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

evet muhtarı değilsin ama öyle davranıyorsun şu anda okudugun konunun hangi bölümde olduğuna bir bak ondan sonra yorum yap ben tartışılması için bir konu açtım ama sen bana "mız mız" diyorsun şu ana kadar 3 adet konu açmışim beni sitenin huzurunu bozmakla suçluyorsun sana bu hakkı kim veriyor :hmmm

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
o zaman şikayet et o konuları ve ben sen çok konu açıyosun demedim gereksizlere bak dedim

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
    Konu Sahibi
o zaman şikayet et o konuları ve ben sen çok konu açıyosun demedim gereksizlere bak dedim

şikayet etmek ayrı bir konu isteyen rahatsız olduğu konuyu şikayet edebilir...
bu bölümde bu tür konuları tartışamıyacaksak hangi bölümde tartışacaz :hmmm
mesela önerin ne site ile ilgili olan bir sorunu hangi bölüme açalım

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
android bölümünde bu sorun çok var buraya yazdım sağolsun mod bey duyuru yaptı ve yönetim yakından ilgilendi şimdi üst konularda çözümü yazan sorunları şikayet etme hakkımız var

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
    Konu Sahibi
neyse dostum o konuları açan arkadaşlar zaten konuya ilgi göstermiyor bizde burda birbirimizi yiyecez neredeyse konu en iyisi kilitlensin. sende kusurabakma dostum altta kalmamak için biraz kastım sanırım iyi forumlar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bunun için yapılacak pek bişey yok aynı konu derken örnekleyim hemen blue lazer theme diyelim bu konunun aynısı varsa onaylanmaz ancak buna rağmen bulunamamış onay verilmişse şikayet edin ikinci konu duruma göre ya kapatılır yada çöpe taşınır..

Ama a nickli üye blue lazer theme diye bir konu açmış b nickli üyede yada aynı üye aynı temanın farklı versiyonunu paylaşmış red lazer theme diye
ikiside birbirinden bağımsız konular konuları birleştiremeyiz konu sahibi istemediği sürece tabiki...

özelliklede bu iki konuyu farklı üyeler açmışsa konuları kesinlikle birleştiremeyiz dosya paylaşım bölümlerinde çünkü bağımsız konular ve farklı üyeler...

Peki diyelim bu lazer theme blue - red- yellow gibi konular neden ayrı ayrı açılıyorda hepsi bir arada tek konu olarak açılmıyor ?

Burada konu açarken kaynak yerlerden önce blue olanı bulunmuştur belki sonra diğerleri yada üye kendisi hepsini bağımsız olarak konu açmak istemiştir buda onun tercihi bunun için sınırlama getiremeyiz çünkü dediğim gibi belkide sonradan gördü diğer versiyonlarını zaten dediğim gibi a nickli üye blue olanı b nickli üyede red olanı açabilir bunda yanlış bişey yok....
Yönetici arkadaşımız gerekli açıklamayı yapmış.
Bir birinden bağımsız aynı başlıkta aynı konular olabiliyor ama farklı mantıklarda icon'larda ve sistemlerde çalışıyorlardır.
Ve bu konuları aynı üyeler açmadığı için birleştiremiyoruz aynı başlıkta toplamamız uygun değil bunu üyelerde kabul edemez.
Konular biri birinden farklı ve bağımsız ise bize rahatsız etmiyor, gereksiz bölüm ile alakasız yersiz bir konu olmadığı sürece sorun yaratmaz.
Keyifli forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt