konferans yapamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

flexy20

Üye
    Konu Sahibi
konferans yapamıyorum
arkadaşlar turkcelden vodafona geçtim turkcelldeyken rahatça arkadaşlarımla konferans yapıp konuşuyordum , vodafonedan memnunum ama konferans yapma sorunum var yardımcı olabilir misiniz?

phasan

phasan

Üye
arkadaşlar turkcelden vodafona geçtim turkcelldeyken rahatça arkadaşlarımla konferans yapıp konuşuyordum , vodafonedan memnunum ama konferans yapma sorunum var yardımcı olabilir misiniz?

arkadasım konferans yapma pahalı yınede yapmak ıstersen vodafonda hıç bır taıfe olmayacak dk 1 tl konusman lazım konferans yapman ıçın

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

Vodafone'da konferans sadece faturalı hatlarda yapılıyor diye aklımda kalmış. Şayet online self serviste konferansı aktif etmeye kalktığımda mevcut hattınız ile konferans servisini kullanamazsınız tarzında uyarı veriyordu.

phasan

phasan

Üye
Vodafone'da konferans sadece faturalı hatlarda yapılıyor diye aklımda kalmış. Şayet online self serviste konferansı aktif etmeye kalktığımda mevcut hattınız ile konferans servisini kullanamazsınız tarzında uyarı veriyordu.

arkadasım sen cebıne gore gıbı tarıfeler yanı hıç bır ındırımlı tarıfe kullmaycan dk 1tl gıtmelı ozama oluyor

bzar

Üye
Vodafone'da konferanslı görüşme yapmak istiyorsanız, onu sadece faturalı saniye bazlı tarife desteklemekte, bildiğim kadarıyla diğer tarifelerde bu servisten faydalanamıyorsunuz. Belki değişiklik yapılmış olabilir 542'yi arayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

matrak104

Üye
Arkadaşlari ben de vodafone kullanıyorum ancak üzülerek belirteyim ki vodafone da konferans görüşme diye birşey yok. Bedava dakikaları konferans görüşme ile başkalarına kullandırırlar endişesiyle heralde vodafone tüm tarifelerde konferans görüşme yapılamıyor. Faturalı olsun olmasın değişen birşey olmuyor. Konferans görüşme için tek çare Turkcell. Avea da bazı tarifelerinde bunu kısıtlamış.

Ben, MaxiSPY diye bir casus cep telefonu programı satın almıştım. Bu programda telefon dinlemesi yapabilmek için konferans görüşmenin açık olması gerekiyor. Vodafonu arayıp konferans görüşmeyi nasıl aktif edebilirim diye sorduğumda telefondaki kız vodafone da öyle birşey yok dedi :)

phasan

phasan

Üye
kız bılmıyor vodafonda var ama vok pahalı

Takipçi Satın Al

Üst Alt