E-reyon dan 808 purewiew alıyorum mıllet . Sizce Güvenlımı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
E-reyon dan 808 purewiew alıyorum mıllet . Sizce Güvenlımı ?
Evet Arkadaslar.bulundugum ılde arastırdım pek bulamadım 808.dun nette arastırdım. hepsiburada.com'Da ve E-reyonda bulabıldım . E-reyonda 1550 . asya karta 100 de 5 indirimde .kapıda kredı kartı odeme kolaylıgıda var . herhangıbı bır kredı kartı hesap numaramı vermedım . sizce guvenılırmı . cıhaz ne zamana elımde olur ?

lolaman

lolaman

Üye
Şimdi işine karışmak gibi olmasında galaxy note varken neden 808 alma ihtiyacı duydun yani Attan inip eşeğe binmek gibi bişey olacak bu.

• Beğen
Tepkiler: akinorta
doctorrr

doctorrr

Üye
neyse şimdiden hayırlı olsun ne diyelim :dry:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Ereyon güvenilir sitedir..izmir'in hepsiburada.com u diyorum ben onlar için..

hayırlı olsun şimdiden

rumuzozi

Üye
bende ereyondan aldım. izmirden bursaya 1 günde gönderdiler. alet süper. hayırlı olsun.

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
İş geregı kullanıyorum noteyı kardesım .. cebe sıgmıyor :D .. yolda caldıgında kulagıma koydugum zaman . millet benı ızlıyor .. dogrusunu soylemek gerekırse . vazgecemedım symbıandan. aynı zamanda nokıa dan .

- - - Eklendi - - -

Ne olursa olsun . nokıa bambaska.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
İş geregı kullanıyorum noteyı kardesım .. cebe sıgmıyor :D .. yolda caldıgında kulagıma koydugum zaman . millet benı ızlıyor .. dogrusunu soylemek gerekırse . vazgecemedım symbıandan. aynı zamanda nokıa dan .

- - - Eklendi - - -

Ne olursa olsun . nokıa bambaska.
Nokia nın batmasını 4 gözle bekleyen(sanki batınca diğer markalar %50 indirime gidecek,aslında tam tersi olabilir)anti nokiacılar bu arkadaşımızın yorumunu iyice okumalı

• Beğen
Tepkiler: adanalı1
slant1111

slant1111

Üye
parelel ithalat ùrùnler var orada sorn cikabilr

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hayırlısı Olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt