Uçakta Wireless Buldum(Maxicep'te ilk)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Uçakta Wireless Buldum(Maxicep'te ilk)
Valla neden bu sefer biletler daha pahalı diyodum. Birazdan uyumam gerek. Uyursam Jetlag olucam. Uyusammı? Uyumasammı?

Symbianize

Symbianize

Üye
insAllah ucak dusmez :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Uyursan kalkamazsın:D
Uçakta kablosuz ağ için yerden destek verdiklerini duymuştum:D

serinaga

serinaga

Üye
Hacı yasak uçakta her tür elektronik cihaz. Gizlice yapıyorsan düşmesin soona bak uçak. Flaplarda biri açılmaz vs. bak haaa ...

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
yerinde olmak isterdim gitarist

15097

15097

Üye
Uçaklarda zaten wi-fi ağı var. :allalla: Size ilginç gelen uçakta kablosuz internetin olması mı? :kıskıs:

plusnettr

plusnettr

Üye
Hız konusu hakkında durum nedir? Speedtest.net sonuçlarını aktarabilirseniz bir de ip-adress.com dan mobil şebeke üzerinden mi bağlanıyor isp ismi nedir ?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ucakta Uyumak Berbattir Be KArdesimm ..

Uyu Yat .. Zaten Oruc Tuttuqunda Yokk .. :)

Kiz Arkadasinin Elini Tut Ve Uyu .. Bundan Guzel Birsey Olamazz .. :)

lolaman

lolaman

Üye
Madem elektronik cihaz yasak neden wifi koymuşlar ki :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Yeni nesil uçaklarda elektronik cihaz yasak değil ki,bahsedilen kısa uçuşlarda eski uçakların yenilenmiş hallerinde geçerli:)
Hava sahasından kablosuz ağı,yaymak için gsm şebekesi gibi bir alt yapı kuruldu.
Uçaklarda bilgisayarın izin verilmemesi kalkışta ve inişte ağır nesnelerin size çarpmaması içindir,sağlığınızı düşündüklerinden:)
Uçakta radyo dalgaları kullanılır,zaten eyer pilot isterse elinizde ki elektronik aletleri kendisi kapatabiliyor:)
4 kez başıma geldi uçak kalkarken telefonu açmayı denedim açılmadı bir sonra ki uçuşta ipod'u açmayı denedim oda olmadı.
Bu tür olaylar oluyor ama eski sistemli uçaklarda var bu dert.Eski nesi otobüslerde ki gibi:)

plusnettr

plusnettr

Üye
Merak ettiğim konu interneti nasıl aldıkları.
Otobüs firmaları gibi 3G kullaniyorlar desek yurt içi tamam da yurt dışında nasıl kullanacaklar. Şu ihtimal de var uydu datası. Arkadas ISP bilgilerini verseydi sorular çözülebilirdi.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Uydudan bağlanmak çok dertli:D santral falan uzun iş oluyor:d:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Aklima başka birşey de gelmiyor. Çünkü çok geniş kapsama alanına hizmet verecek boyutta bir dalga boyu.
Turkcellden bile yavaş oluyor uydu interneti eskiden çanak antenle bağlananlar falan vardı:)
Hava yolu taşıma uçaklarını geçtimde özel jetlerde de aynı olay var:)

plusnettr

plusnettr

Üye
SDN'de THY uçakları için bu konuyu incelemişler. Ayrıca hız testi de almışlar Almanya'da da hizmet veren GSM operatörü olan T-Mobile ile bağlantı kuruyormuş.

Turkcell'e şükür etmek lazım. :d:

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
SDN'de THY uçakları için bu konuyu incelemişler. Ayrıca hız testi de almışlar Almanya'da da hizmet veren GSM operatörü olan T-Mobile ile bağlantı kuruyormuş.

bizimki değişti daha yeni indim
-11 saattir uçaktaydım garip hissediyorum
-Yine her yer karanlık
-Jetlag oldum :(

nokia_belle

nokia_belle

Üye
tiii mobile:d:

15097

15097

Üye

:kop2:

- - - Eklendi - - -

:kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt